Klant reacties plaatsen

Reactie’s over Velux-dakramen plaatsen

Op deze pagina treft u reacties van Carré klanten die u voor gingen. Als u ook klant van ons bent nodigen wij u van harte uit om ook zelf een reactie achter te laten

124 reacties op “Klant reacties plaatsen

 1. Zeer tevreden! De plaatsing is erg netjes gedaan en volgens afspraak. Op het laatste moment kozen wij voor het plaatsen met afwerking, ook dit was nog mogelijk.

 2. Zeer tevreden over Carre-dakramen. Prijs/kwaliteit verhouding super!
  Betreft ramen: We hebben veel meer zonlicht op onze zolder door het plaatsen van een klein dakraampje, ook het grote zolderraam is super mooi geplaatst met behulp van een kraan. De monteur G. heeft mooi werk afgeleverd dus nogmaals, zeer tevreden

 3. We zijn opzoek geweest naar gebruikte dakramen en kwamen als snel bij Carré-dakramen uit.
  Eerst gebeld en ondanks de drukte van de vakantieperiode zijn ze snel op bezoek geweest.
  Snel een offerte ontvangen waar wij erg blij van werden.
  In verband met de vakantie zou het nog wel even duren voor we aan de beurt waren. Maar al snel werden we gebeld dat er een plekje over was. Helemaal geweldig. En ook nog eens een beter aanbod ivm de plaatsing en levering van nettere gebruikte ramen.
  De monteur was erg vriendelijk en ging netjes te werk. Hij heeft ons advies gegeven over de plaatsings mogelijkheden en in overleg precies en snel uitgevoerd.
  Hij was in een ochtend klaar en dat was voor 3 ramen en aanhelen van het dak.
  Wij zijn super tevreden en erg blij met onze ramen.
  Ons advies bel Carré.

 4. Vanwege een lekkage bij een zolderluikje met Carre gebeld, omdat we toch al van plan waren om 2 dakramen te laten plaatsen ipv het luikje. Ondanks de grote drukte nam Carlo tijd voor ons en voorzag ons van goed advies en goede keuzemogelijkheden.
  Het plaatsen van de ramen is via Carré perfect uitgevoerd door Bouwservice Boonzaaijer Renswoude, inclusief de aftimmering, het verliep allemaal snel met goede kwaliteit en alles werd ook weer netjes achter gelaten. Onze complimenten voor zowel Carré als voor Bouwservice Boonzaaijer!

 5. Fantastisch dat ze gebruikte dakramen aanbieden! Prima service en zeer vakkundig geplaatst!

 6. Tijdens mijn zoektocht naar offertes bij Carré uitgekomen. Voelde meteen goed. Prijs is reëel en installatie is erg vakkundig verlopen met een ervaren timmerman. Keurig vooraf gebeld, eventuele wijzigingen gaan netjes in overleg. Kortom: erg tevreden!

 7. Goede afspraken en levering!! Dakraam was snel erin gezet, ondanks dat er een elektrische kabel in de weg lag,prima overleg en werd er niet moeilijk over een oplossing gedaan. Top!!

 8. Nadat we besloten hadden om een nieuw raam te laten plaatsen, offerte opgevraagd bij Carre. Snelle reactie terug met meerdere opties waaruit we konden kiezen. Correcte afhandeling via de mail. Plaatsing goed verlopen. Alle afval meegenomen.

 9. Duidelijke communicatie en zeer behulpzaam in het voortraject, ramen volgens afspraak geleverd en ze zitten er mooi in. Aanrader!

 10. Wij wilden een dakraam, en vonden snel Carré. Dicht in de buurt, groot assortiment, nieuw en gebruikt, en ook de mogelijkheid om door een monteur te laten plaatsen. Carlo denkt mee met de klant, en de communicatie is vlot. Aanbevelenswaardig!

 11. Er zijn bij ons 2 dakramen geplaatst naar volle tevredenheid incl. schuine aftimmering. Monteur was professioneel en werkte netjes. Kortom goede zaak en nette montage. Aanrader.

 12. Heel erg blij met het dakraam wat er geleverd en geplaatst is.
  Ook ondanks de Coronatijd goede service en ook afstand gehouden. Top!

 13. 2 dakramen besteld en laten plaatsen, geheel naar wens. Wat een bak licht zeg. Complimenten ook voor de timmerman, keurig op tijd, netjes afstand gehouden (Corona-tijd) en uiteindelijk ook weer bezemschoon opgeleverd. Ontzettend tevreden.

 14. Ontzettend tevreden met de vriendelijke en heldere communicatie. Keurige levering en installatie van dakramen. Adviezen over screens en staan echt voor je klaar. Een aanrader.

 15. Na een kleine valse start in de showroom, perfect geadviseerd. De plaatsing verliep goed en de zolder is veel mooier geworden met de dakramen!

 16. Mooi nieuw dakraam, vlotte montage door een gezellige en kundige timmerman. Netjes gewerkt ook ondanks de harde wind en al het stof.

 17. Zowel vooraf als tijdens het plaatsen zeer prettige ervaringen met Carré Dakramen. Goede communicatie, alle afspraken netjes nagekomen en de dakramen zitten er perfect in. Aanrader!

 18. Wij sluiten ons aan bij alle tevreden klanten, alles zeer naar wens en volgens afspraak. Het resultaat is prachtig en de samenwerking met Carlo en Gerco kan niet beter! Bedankt voor jullie goede zorgen.

 19. Prima kunststof dakraam voor een zeer scherpe prijs.
  Het plaatsen is ook door Carré-dakramen geregeld, dakraam is perfect geplaatst door zeer kundige monteur.
  Alles netjes afgewerkt en opgeruimd, was erg blij met deze aankoop bij Carré-dakramen.

 20. Beetje geschrokken van de prijzen van Velux verder gezocht op internet en beland bij Carré.
  Na afspraak een heldere prijsopgave met diverse keuzemogelijkheden. Snelle offerte en daaropvolgend een afspraak voor de plaatsing.
  Middels ZZPer Gerco van Ommeren uit Lunteren vervangen van 4 ramen. Prima werk en uiterst tevreden.
  Communicatie over het geheel was uitstekend.
  Carré is zeker aan te bevelen.

 21. Zeer tevreden over plaatsing dakraam. Prettige communicatie vooraf. Vriendelijk personeel.

 22. Zeer tevreden over het plaatsen van een dakraam. Tevreden over de prettige communicatie vooraf, tijdens en na de plaatsing. Zeer vakkundig en bekwaam personeel, vriendelijk en beleefd. Wij raden dit bedrijf dan ook van harte aan!

 23. Ik ben heel tevreden over Carré: de communicatie was duidelijk en beleefd, afspraken werden perfect nagekomen en de ramen zijn goed geplaatst. Een heel betrouwbaar en vakkundig bedrijf, ik raad ze zeker aan!

 24. Wij hebben 3 dakramen laten plaatsen. Wij zijn zeer te vreden over carré dakramen.
  Vanaf moment 1 is contact prettig. We kregen de juiste informatie over de ramen, tijd van plaatsing en extra mogelijkheden.
  Bedankt voor de service.

 25. Vriendelijke en vakkundige plaatsing van mijn tweedehands dakraam.
  Bedankt Carlo en Gerco!

 26. 15-1-2020 twee dakramen laten plaatsen. Dit is prima verlopen.
  Ook het contact voor en na het plaatsen was uiterst correct!

 27. Naar eerdere slechte ervaringen bij andere bedrijven gehad te hebben in contact gekomen met Carlo. Zelf ben ik in Veenendaal geweest om te kijken welke dakramen we graag wilde hebben. Een super advies gekregen en zeer vakkundig geplaatst. Ga zo door en ik zal Carre zeker aanraden aan vrienden en familie!

 28. Carré dakramen is in één woord SUPER Carlo, geeft een eerlijk advies een zeer scherpe prijs en bij mij kwam een monteur die netjes en deskundig z’n werk deed. Kortom een bedrijf die in graag aanraad aan familie en vrienden!! Carlo ga zo door👍🏼

 29. Heb een basis dakkapel laten plaatsen door de firma Carré. Contact met Carlo was prima een duidelijk verhaal en goede planning. Monteur heeft prima zijn werk gedaan en we zijn zeer tevreden.

 30. Echt een aanrader om dakramen te plaatsen door Carré. Zij geven vooraf goed advies en bespreken de mogelijkheden. Daarnaast worden de ramen vakkundig geplaatst.

 31. Op donderdag 17 oktober jl dakraam vervangen door Carré Dakramen, monteur was keurig op tijd en heeft zeer netjes en snel gewerkt. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat. Kortom een aanrader…..

 32. Fijn dat Carre dakramen de dakramen een tweede leven geeft. En super dat het dakraam zo snel geplaatst kon worden door Koenders.

 33. Gisteren 15 oktober, eerder dan verwachte een dakraam op de zolder vervangen. Zeer netjes en snel gewerkt, zodat het net voor de regen dicht was.
  Op verzoek overige twee ramen gecontroleerd en gesmeerd. Beide weer helemaal top.
  Zeer tevreden over geleverde raam en arbeid. Aanrader……

 34. nette plaatsing van 2 nieuwe dakramen van m8 naar m10, dus meer licht op de zolderkamer, aan te bevelen om hier wat te bestellen en laten plaatsen .

 35. Op donderdag 12 september 2019 drie dakramen geplaatst. Ik ben erg tevreden over Carré dakramen. De dakramen zijn zeer vakkundig geplaatst door Koenders Bouw.

 36. 3 dakramen laten plaatsendoor Carré dakramen. Gemonteerd door Koenders bouw snel netjes vakkundig.
  Fijne ervaring. Goede keuze dus.

 37. Super service!!!
  Goed advies, meedenkend, snelle levering en top montage door Koenders Bouw!!!
  Zeker een aanrader.

 38. Op zoek naar een leverancier voor een Velux Quatrro wordt je door Velux zelf naar anderen verwezen maar wat een teleurstelling was dat. Zelf dan maar gezocht en bij Carlo terechtgekomen. Een verademing! Wel een vlotte reactie op verzoek offerte en eerlijke adviezen. Dus bij hem besteld. Prijzen zijn prima en de plaatsing door Gerco ook top! Ik mag je deze firma warm aanbevelen!

 39. Heel blij met al het licht op zolder. Na snelle reactie op de mail en goed telefonisch overleg met Carlo heeft Carre binnen een maand de dakramen weten te plaatsen. Dag voor plaatsing nog even contact gehad met de monteur. volgende ochtend om 7 uur is hij begonnen en eind van de middag waren 3 dakramen geplaatst. Alles mooi afgewerkt en de ruimte weer netjes achtergelaten. Zeer tevreden over contact, service en geleverde kwaliteit.

 40. Ons dakraam moest vervangen worden. Wij zijn zeer tevreden over het plaatsen van het dakraam. Er werd goed met ons meegedacht. Communicatie met Carlo is goed. Afspraken werden nagekomen. Medewerker die het raam is komen plaatsen heeft zorgvuldig gewerkt en heeft geen rommel achtergelaten. Al met al een betrouwbaar en vakkundig bedrijf.

 41. Goed overleg gehad vooraf en ook ten tijde van het plaatsen prettige communicatie over de exacte plek.
  Ramen zitten er goed in, en de storm en regen van de afgelopen week ging (uiteraard) helemaal aan ons dak voorbij.

 42. Prima ervaring met Carré dakramen. Gebruikte ramen zagen er heel netjes uit en de plaatsing verliep vlot.
  Behalve dat de ramen er heel netjes en strak inzitten is ook de communicatie vooraf een sterk punt. Carlo is sterk in het meedenken over waar en hoe de dakramen het beste geplaatst kunnen worden. Ondanks dat het bedrijf het deze tijd erg druk heeft zijn we toch vlot geholpen. Dus een servicegerichte instelling (de monteur belde ‘s ochtends nog hoe laat hij er precies zou zijn. Dat kom je ook niet vaak meer tegen) die gepaard gaat met een vakbekwame uitvoering van de werkzaamheden.

 43. Zeer tevreden met de diensten van Carlo.
  Ramen zijn netjes geplaatst door de collega van Carlo, ook geen rommel achtergelaten.
  Alles was goed doorgesproken en alle afspraken zijn nagekomen.

 44. Prima bedrijf ik kan u Carré dakramen zeker aanraden, goede prijs en met vakkundig personeel.

 45. We hebben een goed gevoel en een goed resultaat gekregen bij Carlo. Door de drukte was het wel wat lang wachten totdat we een offerte hadden, maar daarna was alles zo geregeld en geplaatst. Bedankt Carlo!

 46. Prettig contact via mail gehad. Snelle reactie op vragen en er wordt goed meegedacht. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding!
  2 gebruikte dakramen met nieuwe verduisterende rolgordijnen laten plaatsen. De monteur was er om 07.30 en om 10.30 zat alles er al in. Keurig opgeruimd en afval meegenomen.
  Dik en dik tevreden.

 47. Superfijne ervaring met Carré, goed advies gehad, afstemming, planning en installatie verliepen vlot. Eindresultaat mag er zijn! ik zou ze zo nogmaals vragen. mvg, Tim

 48. Voor onze nieuwe woning op zoek gegaan naar een leverancier die Velux dakramen kon plaatsen. Uitgekomen bij Carré en dat is een uitstekende keuze gebleken. Keurige en snelle communicatie, nette plaatsing en afwerking van de ramen inclusief de bijbehorende accessoires. Een topervaring die we iedereen van harte aanbevelen. Een volgende keer gaan we zeker weer contact opnemen met Carlo!

 49. Mooie strakke nieuwe kunststof dakramen geplaatst met verduisteringsgordijn en screen aan buitenzijde.
  Communicatie vooraf, tijdens en na afloop (persoonlijk en via de mail) was altijd snel, vriendelijk en duidelijk. Plaatsing door monteur verliep rustig en vriendelijk.
  Aanrader voor iedereen die nieuwe of gebruikte dakramen nodig heeft!!!
  Carlo, BEDANKT

 50. Vandaag is bij ons een dakraam geplaatst.. We kunnen nu met recht zeggen dat de vier zijden van Carré staan voor: vlug, vakkundig, vriendelijk en voordelig. Daarom kan ik dit bedrijf van harte aanbevelen.

 51. Betrouwbaar bedrijf en kundig in de communicatie. Geringe wachttijd, in tijden van drukte in de bouw. Drie grote ramen incl. sunblockers en rolgordijnen laten plaatsen voor een heel goede prijs. De timmerman was netjes, vakkundig en gezellig. De ramen zitten er superstrak in, met een ambachtelijke aftimmering. Afval werd afgevoerd en alles is keurig opgeruimd. Een aanrader!

 52. Vandaag is ons nieuwe kunststof Velux zolderraam geplaatst, we zijn zeer tevreden,
  Monteur is erg kundig, vriendelijk en werkt erg netjes.
  Voor ons volgende dakraam kiezen we zeker weer voor Carré.
  Dankjewel Carlo.

 53. Zeer tevreden met het nieuwe dakraam. Fijne communicatie, snelle levering en montage, prima dakraam, besparing van kosten. Zeker een aanrader!

 54. Een zoektocht naar de vervanging van onze 2 Velux dakramen leverde al snel resultaat op. Carré dakramen beloofde ons snelle en betrouwbare vervanging van de gewenste ramen. Zelfs het type GGL-74 van Velux bleek bij Carré op voorraad. Kom daar maar eens om: een proto-type van 31 jaar oud, wat bijna nergens meer te vinden is. “Wie wat bewaart die heeft wat” zal Carlo wel gedacht hebben. En passant ook nog maar even een zolderraam bij Carré besteld. Binnen 4 uurtjes was de hele zaak geklaard door een zeer kundige medewerker van Carlo. En over de medewerking niets dan goeds: op verzoek (koffie!!) werden de beide ramen ook nog even snel afgevoerd naar de gemeente bij ons om de hoek. Hulde!!

 55. Wij hebben gekozen voor Carré dakramen, omdat ons het concept van goedkopere tweedehands dakramen inclusief plaatsen interessant leek. Na een aantal keren contact gehad te hebben met Carlo over het aanbod en de prijzen hebben wij gekozen voor het plaatsen van 5 dakramen. Er is een datum voor plaatsing afgesproken en de ramen zijn kundig en op de goede plek gemonteerd. Het contact met zowel Carlo als met de monteur was prettig. Wij zouden Carré dakramen aan iedereen aanbevelen.

 56. top gedaan, ben zeer tevreden, de timmerman was ook niet benauwd om verder nog wat vrijblijvende adviezen te geven over aanpak kamerverbouwing. Vriendelijk, gewoon goed.

 57. Deze week heeft Carré bij ons ramen geplaatst. Dit gebeurde heel vakkundig. Er werd op tijd begonnen, er werd netjes gewerkt en alles liep heel voorspoedig. Absoluut de moeite waard om met Carré in zee te gaan omdat aan de verwachtingen werd voldaan. Ik kan het iedereen aanraden om dit Veenendaals bedrijf in de arm te nemen!

 58. Op woensdag 9–1-2019 is er een nieuwe dakraam bij ons geplaatst. Er is snel en netjes gewerkt. Communicatie was goed, het uitwisselen van ideeën was ook top. Alles hebben ze netjes achter gelaten. zeker een aanraden om zaken met Carré dakramen te doen.

 59. Dinsdag 8 januari is ons dakraam vervangen door een 2e handse van Carré Dakramen. Zoals ik dat nu kan beoordelen is het vakkundig gedaan. De klus was snel geklaard. Binnenkort ga ik zelf nog even het dakraam wat bijschuren en met blanke lak bijwerken en dan hebben wij weer een prima dakraam.

 60. Prima bedrijf wat doet wat word afgesproken. Snelle reacties op de verstuurde mailtjes. Ook telefonisch goed bereikbaar.
  Tijdens het plaatsen dacht de monteur goed mee. Overlegde rustig en kwam met heldere antwoorden.
  Kortom als we weer een nieuw raam nodig hebben bel ik Carré.

 61. Wij waren opzoek naar een tweetal dakramen die perfect binnen onze zonnepanelen moesten passen. Carlo heeft ons hierbij uitstekend geholpen. Hij weet precies wat je zoekt en doet er alles aan om jou tevreden te maken. Ook tijdens de installatie was dit goed zichtbaar. De ramen zijn door Gerco exact op de juiste plaats geinstalleerd en inmiddels zijn de zonnepanelen ook geplaats met het gewenste resultaat. De conditie van de gebruikte ramen is ook perfect; geen enkele reden om voor nieuw te gaan. Nogmaals dank voor de service Carlo en Gerco.

  Zie hier het resultaat: https://afbeelding.im/6GwUlaWr

 62. Wij zochten 2 nieuwe onderhoudsvrije dakramen en zijn via een collega bij Carlo terecht gekomen.
  We zijn zeer prettig geholpen en goed geadviseerd door Carlo.
  De dakramen zijn inmiddels vakkundig geplaatst en zijn ook tevreden over de mooie screens en verduisteringsgordijnen inclusief plissé voor het grote dakraam die we besteld hebben.

 63. Een klein oud dakraam dat lekte laten vervangen door een jong gebruikt velux dakraam.
  Prettige en duidelijke communicatie en goede service! Helemaal tevreden!

 64. Ik was al geruime tijd op zoek naar een 2e hands dakraam. Op een gegeven moment zag ik een auto met de naam Carré. Hierna de website opgezocht. Alle contacten zijn daarna per mail gevoerd en tot volle tevredenheid (snelle reacties op vragen) afgehandeld. Alleen op de dag van plaatsing de monteur gezien en gesproken.
  Hij kondigde zijn komst ongeveer 20 minuten van te voren aan. Ook voor hem alle lof voor de (snelle) plaatsing.

 65. wij hebben twee dakramen laten vervangen,ze komen na wat ze beloven,vakkundig geplaatst.
  super te vrede.

 66. Wij zijn heel prettig geholpen met de verkoop van ons dakraam
  en de plaatsing Is perfect gedaan wij zijn hier superblij mee.

  Johan lodder

 67. Nadat onze dakramen in augustus snel, professioneel en goed geplaatst waren ,waren we al erg tevreden over Carré. Maar nu, na ruim 3 maanden hadden we ineens lekkage. Toen we een bericht hierover stuurde naar Carlo kregen we al snel reactie en de volgende dag kwam de monteur al langs. Het bleek condens vocht te zijn. Dit heeft de monteur gelijk verholpen.
  We waren erg blij met de snelle service. Wij zijn meer dan tevreden.

 68. Super geholpen. In oktober kwam ik via Marktplaats terecht bij Carré dakramen. Mijn ouders gestuurd om te gaan kijken omdat zij in veenendaal wonen. Ze zijn heel vriendelijk geholpen en raadden mij ook aan hier een dakraam te bestellen en te laten plaatsen.

  Zo gezegd zo gedaan.

  Vrijdag 16 Nov kwam de monteur keurig op tijd, heel vakkundig ook en het raam zat er snel in.

  Mochten wij nog eens een dakraam nodig hebben zouden wij zeker hier terug komen.

 69. Zeer tevreden over de aankoop van een nieuw Velux dakraam en de accessoires. Door een vakman geplaatst. Zit er perfect in. De volgende keer gaan we weer naar Carré.

 70. Vanochtend 3 dakramen laten vervangen door 3 nette tweedehands dakramen door Carré. Vanochtend keurig op tijd en alles in no time zeer vakkundig uitgevoerd door de monteur. In alle opzichten heel tevreden over dit bedrijf dat zijn afspraken keurig nakomt. Ik kan maar 5 sterren uitdelen zie ik, maar ze verdienen er wel 10.

 71. Daktuimelraam gisteren vervangen door monteur Kees. Prima werk afgeleverd, werkt heel
  vakkundig, netjes en snel. Waren heel tevreden met hem. Voorbereiding met Carlo prima.
  Goede afspraken, duidelijk en uitstekende prijs. Wij zijn heel erg tevreden met Carré…

 72. Er is vandaag een groot dakraam geplaatst op zolder. We zijn erg tevreden met het resultaat. Monteur is een vakman! Carré dakramen komt zijn afspraken na, denkt mee en reageert snel op je e-mail. Voor ons een volgende keer zeker weer dit bedrijf!

 73. Heel erg tevreden over de dienstverlening. De monteur kwam op de afgesproken tijdstip en dacht ter plekke mee. Ben echt een leek, maar de monteur kon mij gauw geruststellen.
  Fijne ervaring met carre-dakramen.

 74. Wij zijn erg tevreden met de vervanging van onze oude dakramen en de perfecte afwerking.
  De afspraken zijn super nagekomen en alles volgens de planning.
  Wij willen Carre dakramen dan ook zeker aanbevelen

 75. Direct contact waarbij we goed op de hoogte werden gehouden. Daarbij de opties besproken en goed overleg gehad inzake de mogelijkheden voor onze dakconstructie. Uiteindelijk was meerwerk niet nodig maar heeft de monteur een prima oplossing gerealiseerd.
  Scherpe prijs en kwalitatief goed en vakkundig werk .
  De plaatsing van 2 grote dakramen was in een ochtend gebeurd, helemaal prima.
  Volgende keer zou ik weer naar Carré toe gaan.

 76. Contact was goed, duidelijk en eerlijk over de opties.
  Prijs is heel scherp.
  Plaatsing van 2 dakramen was in een ochtend gebeurd, helemaal prima.
  Volgende keer zou ik weer naar Carré toe gaan.

 77. We zijn zeer tevreden met ons nieuwe dakraam. Prettig geholpen en snelle levering. De monteur is vakbekwaam en werkt erg netjes. Al met al een prima zaak.

 78. Goed, vakkundig en snel geplaatst.
  Het contact verliep heel plezierig.
  Heel blij met het resultaat.

 79. Vanwege de zomervakantie duurde het even voordat we een afspraak konden plaatsen, maar Carlo nam direct na de vakantie contact met me op. Toen was de afspraak zo gepland. Raam geplaatst, keurig werk afgeleverd! De monteur stelde ter plekke wat aanpassingen voor!
  Ik ben erg tevreden!

 80. Beste mensen van Carré,
  Dank voor het mooie werk! Wat een heerlijke ruimte is mijn zolder geworden.
  Ik kreeg een prima klusser ‘op mijn dak’, die keurig werk afleverde en erg goed meedacht. Dikke pluim voor Gerco bij deze.

  Leerpunt voor mijzelf: Ik heb één houten raam en één kunststof raam besteld. Hout leek me het mooist. Een volgende keer neem ik alleen kunststof, want het houten raam heeft hier en daar een likje lak nodig. Niks ernstigs, maar het is iets meer werk en bovendien vind ik het kunststof raam mooier dan ik had gedacht.

 81. Het was prettig zaken doen. Ook de plaatsing ging goed en zonder problemen. Ben er helemaal happy mee.
  Mijn hartelijke dank.

 82. Wij zijn zeer tevreden met twee geplaatste (gebruikte) dakramen. Na deskundig en nuttig advies van Carlo zijn beide ramen vlot en netjes ingebouwd door Kees. Daar was ik blij mee, want deze klus durfde ik zelf niet aan. Echt vakwerk!
  Wat mij betreft een aanrader, die ik bij een volgende keer opnieuw zou kiezen. Dank voor het werk!

 83. Aanvraag gedaan voor het plaatsen van een gebruikt dakraam.
  Thuis de gording afstanden opgemeten, enkele types aangevraagd, prijzen voor gehad, netjes!
  Achteraf via de woningbouw is het plan gewijzigd. Een dakluikje aan de achterzijde zou mogen verplaatst worden om zonnepanelen te kunnen plaatsen. De aanvraag gewijzigd door dichtmaken dak en weer achteraf besloten het dakluikje te verplaatsen aan de voorzijde en de nieuwe gebruikte dakraam ook te plaatsen aan de voorzijde.
  Afspraak gemaakt. Meneer Kees is het komen monteren. Netjes en snel gedaan en voor een redelijke prijs!
  Aanrader!

 84. Problemen met een dakraam in een huis wat ik verhuur in Nieuwerkerk a/d IJssel.
  Zelf woon ik in het buitenland, dus kon ik lastig met mensen in contact komen.
  Carre-dakramen heeft het zeer professioneel voor me opgelost, en alles met de huurster keurig geregeld, die ook zeer tevreden was. Kan Carre dakramen zeker aanraden! top werk, bedankt!

 85. Super goede ervaring gehad met Carré Dakramen! 2 oude dakramen zijn bij ons vervangen door 2 jong gebruikte. De dakramen zijn netjes geplaatst en afgetimmerd aan de binnenzijde. Na een paar weken zagen we wat druppels op de vloer en op het afgetimmerde gedeelte rond het raam zagen we watersporen. Nadat we dit aangaven bij Carlo is de monteur die ze geplaatst heeft snel langs geweest en heeft ontdekt dat de nokvorsten niet goed lagen. De ramen waren dus wel goed geplaatst maar de oorzaak lag ergens anders. Deze service is kosteloos uitgevoerd door Carré, super service. We raden iedereen die wensen heeft op het gebied van dakramen om dit door dit bedrijf te laten uitvoeren.

 86. Nog steeds blij met onze kunststof dakramen!
  Carlo heeft meer dan genoeg keus en denkt met je mee zodat je het juiste raam krijgt. Levering was prima en op korte termijn, zodat we snel onze nieuwe dakramen hadden.
  Tip voor de monteur is dat hij het even aangeeft voor hij alles vast maakt, dan hadden we er even een doekje over kunnen halen. Nu kom je er op sommige plaatsen niet/moeilijk bij. (In combinatie met verduisteringsscherm, wat overigens keurig overgeplaatst werd!)

 87. super blij met ons raam, heel mooi geplaatst en alles keurig op tijd volgens afspraak.

 88. Goed geholpen door Carlo.
  Topservice, zeker een aanrader en 1 van de goedkoopste in de buurt.
  Binnen 7 uur 3 velux dakramen geplaatst.
  En een week later kwam hij nog aan huis wat accessoires die ik besteld had thuisbrengen.

 89. Carlo reageert snel en effectief met een goed advies.
  vervolgens order geplaatst en een vlotte reactie volgde met een snelle planning.
  Monteur heeft inmiddels 2 kunstoff ramen geplaatst echt vakkundig en snel de aftimmering kon gewoon zo blijven.
  al met al een echte aanrader om deze vakmensen je zaakjes te laten regelen

 90. Eind januari 2018 zijn er op onze zolder 3 nieuwe dakramen geplaatst. Het contact met Carlo heb ik al zeer prettig ervaren. Hij legt helder en duidelijk uit en heeft kennis van alle producten. De dakramen zijn door een vriendelijke vakman geplaatst. Hij kwam om stipt om 07:30 uur, zoals afgesproken. Even voor 14:30 uur zaten alle ramen erin en was de klus geklaard! Ik kan echt iedereen aanraden om eens bij Carre Dakramen te gaan kijken!

 91. Goede ervaring gehad met Carré. Prettige communicatie en goede service!
  Alles naar tevredenheid geplaatst!

 92. prettig zaken gedaan met Carlo, net gebruikt dakraam gekocht voor een goede prijs en vakkundig in mijn dak gezet.

 93. Vandaag een vakman over de vloer gehad!
  Mede door het prettige verkoopgesprek / contact gaf Carré mij een goed gevoel. Het plaatsen van het dakraam heb ik uitbesteed aan Carré Dakramen. Een vakman, plezierig in de omgang heeft de klus geklaard. Netjes,vakbekwaam en snel! U hoeft niet te twijfelen of u kwaliteit krijgt, want dat krijgt u!!

 94. Deskundig advies, goede communicatie en aantrekkelijke prijs. Duidelijke afspraken over levering en montage.
  Een gebruikt dakvenster was toch niet waar we naar op zoek waren, dus gekozen voor het vervangen van ons oude Velux dakvenster voor een geheel nieuw, kunststof exemplaar. Het dakvenster was binnen 1,5 uur compleet vervangen door de vakkundige monteur.

 95. Heel tevreden over de levering en plaatsing van het dakraam. De monteur is niet alleen kundig maar ook plezierig in de omgang. Heeft de raamopening ook direct heel netjes afgetimmerd.
  Kan Carré zeker aanbevelen.

 96. Gisteren 27-10-2017 heeft Carré bij ons een dakraam geplaatst , dit is perfect uitgevoerd , prima vaklui en zeer goede service . bedankt Carré! Dit bedrijf is zeer aan te raden als je een nieuwe raam wilt plaatsen !!!

 97. Carlo heeft ons zeer vakkundig geholpen bij zowel uitzoeken van het dakraam als ook de plaatsing hiervan.
  Geeft hierin goede adviezen! Ook de timmerman met wie Carre samenwerkt is een betrouwbare partner.
  Carlo is zeer betrouwbaar en kan ik dit bedrijf dus bij iedereen aanbevelen.

 98. Prima prijs. Keurig geplaatst. Goede service. Vriendelijke mensen. Wij zijn dik tevreden met ons (gebruikt) Velux dakraam. Zeer aan te bevelen.

 99. 4 Mooie grote ramen laten plaatsen bij ons op zolder + 1 kleinere op de overloop.
  De mate van mee denken en flexibiliteit was uitzonderlijk goed.
  De monteur kwam deskundig over en werkte netjes.
  Ik zou Carlo zeker aanbevelen.

 100. Wij hebben 2 nieuwe dakramen laten plaatsen naar volle tevredenheid. Stipt op tijd, vriendelijk en goede tips en adviezen gekregen m.b.t. afwerking. En dat alles voor een betaalbare prijs. Top!

 101. 3 nieuwe dakramen laten plaatsen! Ziet er keuring uit! Zeker voor iedereen een aanrader!

 102. Bij deze wil ik vandaag de “rating” van mijn review van 6 juni jl veranderen in 5 sterren zoals beloofd, want: de kleine “onvolkomenheden” (domme pech) zijn uitstekend opgelost in korte tijd door kordaat handelen. Dikke pluim en bedankt Carlo en Kees ??.

 103. Wilde twee houten Velux dakramen laten vervangen door kunststof, echter mijn aannemer gaf aan dat Velux de maatvoering gewijzigd had, waardoor mijn (nogal prijzige en nog niet zo lang geleden aangeschafte) velux rolgordijnen niet meer herplaatst zouden kunnen worden. Zonde van het geld. Dus via een kranten-artikel contact opgenomen met Carre en ik kreeg van Carlo vrij direct een mail terug met allerlei informatie. Daarna ben ik op afspraak even langs geweest en heb ik besloten mijn dakramen te laten vervangen, zodat ik wel mijn rolgordijnen kon hergebruiken. Sneller dan verwacht (men zou eind juni proberen, maar het werd 2 juni) is dit al gebeurd en idd: zeer nette en correcte, vriendelijke monteur die netjes te werk ging en de zolder ook weer netjes achterliet! Twee kleine onvolkomenheden nog (waren niet te voorkomen, domme pech), maar die worden prima opgelost (alle vertrouwen in). Zodra dit gebeurd is, zal ik de “rating” aanpassen naar “perfect” 🙂 …..Jammer dat ik geen 4,5 ster kan scoren haha….. Ik ben erg blij met mn “nieuwe”, gebruikte, kunststof velux dakramen. Zou volgende keer zo weer naar Carre gaan. Bedankt voor je tijd en uitvoerige uitleg Carlo!

 104. Onlangs hebben wij een gebruikt Velux dakraam laten plaatsen. Alles is geheel naar wens verlopen. Heldere communicatie en duidelijke afspraken. Bedankt Carlo!

  Mvg,
  Maurice

 105. Onlangs op 22 april twee dakramen laten plaatsen. Een oud dakraam vervangen en tevens een nieuw dakraam extra geplaatst. Het contact met Carlo verliep uitstekend en de werkzaamheden zijn zeer snel en vakkundig uitgevoerd.

  Kijk niet verder wanneer je deze site bezoekt.

  MVg,

  Jimmy Bakker

 106. Naar aanleiding van een krantenartikel over Carre dakramen contact opgenomen met Carre waarna Carlo bij ons twee dakramen is komen opmeten. Na een bezoek aan de showroom in Veenendaal zijn de dakramen binnen 1 week geplaatst tot volle tevredenheid. Kan er kort over zijn, vakmanschap zowel bij het advies en uitleg bij de aankoop als bij de plaatsing en afwerking. EEN AANRADER voor een ieder die op zoek is naar dakramen.

 107. Doordat ik een klein budget had en toch 3 dakramen wilde hebben ben ik bij Carlo terecht gekomen.
  Een tweedehands dakraam bied hier dus uitkomst. Binnen de 5 uur werden de rafelingen en dakramen
  geplaatst. Kortom een goede oplossing en aanrader voor een schappelijke prijs en veel licht in huis.

 108. Na gekozen te hebben voor een 2e hands dakraam bleek het ook nog eens veel sneller dan verwacht geplaatst te worden! Een snelle, goede en flexibele service!

  Het raam is ook vakkundig geplaatst. Het zit er 100% waterpas en zonder enige kiertjes in. Ik weet nu waar ik moet zijn voor dakramen 🙂

 109. Na enkele offertes bij verschillende bedrijven opgevraagd te hebben, kozen wij voor vervanging van onze 37 jaar oude Velux houten dakramren voor Carre Dakramen uit Veenendaal (de heer C. Rebergen), (als betrouwbaar bedrijf bekend bij Velux stelde ons gerust). Ten eerste: met aanpassingen kon de aftimmering intact blijven. Ten tweede: (ook niet onbelangrijk) de gunstige prijs. Andere bedrijven waren vele malen duurder.
  De monteur was exact op tijd, een prettig persoon en in 2 uur was de klus geklaard..
  Wij zijn er erg blij mee en hadden eigenlijk veel eerder tot vervanging moeten overgaan. Alleen jammer dat de Luxaflex lamellen net niet meer pasten.
  Kortom: een prima aan te bevelen bedrijf!

 110. Onze zolder is een geweldige ruimte geworden door de plaatsing van vier dakramen. Het contact met Carlo verliep altijd goed en de monteur is kundig, vriendelijk en meedenkend. Echt een aanrader!

 111. Prettig zaken gedaan met Carlo en zijn zzp-er (timmerman). Telefonisch en in de zaak netjes te woord gestaan. Evenzo heeft de timmerman de boel ook netjes geplaatst en afgetimmerd.

 112. Goede service, snelle plaatsing, prettige communicatie met Carlo, monteur werkt netjes en is vriendelijk. We zijn erg tevreden met de dakramen!

 113. Na een tweetal keren de zaak in Veenendaal te hebben bezocht, en goed geholpen, met uitgebreide uitleg van de mogelijkheden is de keuze gevallen op het laten plaatsen (in plaats van zelf plaatsen) van een dakraam.
  De afspraak is volledig nagekomen, op tijd plaatsen, binnen de afgesproken tijd, vakkundig en snel geplaatst (wind en water dicht) en binnen een erg gunstige prijs.
  Ik zou Carlo en de plaatser (waarvan ik de naam niet heb onthouden) aanraden indien u een goede, maar niet te dure oplossing voor een dakraam zoekt.

 114. Wat een lichtinval! Eigenlijk hadden we dit veel eerder moeten doen. In plaats van een donker hok op zolder die we slechts gebruikten als opslagplaats, hebben we nu een soort lichtstraat. `s Avonds schijnt de avondzon prachtig naar binnen. We hebben gewoon een kwart meer leefruimte erbij gekregen en dat allemaal voor een geweldige prijs.
  De dochter des huizes voelt zich de koning te rijk. We hadden haar beloofd om daar te mogen slapen als het af was. Achteraf gezien balen we hier zelf van. Het is gewoon te mooi geworden.

 115. recent is door Carre een prachtig raam geplaatst.
  Wij kijken hier prettig op terug. duidelijke communicatie, keurige en ervaren monteur en snelle service!
  Perfect Carlo! Als wij weer een raam nodig hebben hoor je ons weer.

 116. Heel fijn en vooral snel geholpen.
  Alle mails werden snel beantwoord en alle vragen netjes uitgelegd, maakt niet uit hoeveel het er waren.

  In verband met een deadline in ons nieuwe huis is er ook vaart achter de plaatsing gezet. Heel erg fijn! Hierdoor is onze planning hetzwlfde gebleven.

  Erg tevreden over de service en de plaatsing.
  Volgende keer weet ik Carre dakramen weer te vinden.

 117. Dakramen snel en goed geplaatst. Voor de monteur een koud kunstje.
  Volgens afspraak aanwezig. Monteur netjes en beleefd,
  Kortom….. gewoon super.
  Bij een volgende keer weer dit bedrijf.
  🙂

  Dank je Carlo

 118. Na enkele offertes te hebben opgevraagd koos ik voor Carré. Carlo had tijd voor me en gaf antwoorden op mijn
  vragen die bij mij vertrouwen opriepen. Vooral zijn opmerking dat de aftimmering bij raamvervanging
  in bijna alle gevallen niet behoeft te worden vervangen (sommige andere aanbieders zeiden van wel) en zijn aantrekkelijke prijs gaven bij mij de doorslag. Ik ben niet teleurgesteld. De raamvervanging verliep snel en vlekkeloos en de monteur had ook nog tijd en zin om later me telefonisch enkele tips t.a.v. de andere dakramen te geven. In alle opzichten tevreden over service, prijs en kwaliteit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *