Klant reacties verkoop

Reactie’s over Velux-dakramen verkoop

Op deze pagina treft u reacties van Carré klanten die u voor gingen. Als u ook klant van ons bent nodigen wij u van harte uit om ook zelf een reactie achter te laten

21 reacties op “Klant reacties verkoop

 1. Erg positief ben ik over de gang van zaken bij Carré. Carlo is erg vriendelijk, klantgericht en geeft je dakramen voor een eerlijke prijs! Ook de rest van het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Carlo weet waar hij het over heeft en je kan met al je vragen rondom dakramen bij hem terecht. Ik moest zelf een uur rijden maar het was het echt waard. Ik ging met een gerust gevoel weg ondanks dat je best wat geld uit geeft.

 2. Eerlijke handel, goede sales en aftersales service.
  fijn en snel geholpen, ben zeer tevreden .

 3. Erg blij met het bij Carré aangeschafte dakramen. Zeer goede service en een heel mooie prijs. Heb veel geld kunnen besparen door een raam van Carré te kopen, zonder daarbij concessie te hebben moeten doen aan de kwaliteit. Werd ook nog eens bijzonder vriendelijk geholpen. Kortom een aanrader

 4. Ik had twee dakramen waarvan het glas lek was, ik wilde het zelf oplossen. Het glas vervangen zag ik niet zo zitten, heel fijn dat ik bij Carlo twee gebruikte dakramen gevonden heb die er goed uitzagen (GGL-1 en GGL-7). Hij nam zijn tijd om mij goed te adviseren, hij had meerdere gebruikte dakramen staan in verschillende prijs/kwaliteit klassen waar ik uit kon kiezen. Ik heb alleen het draaiende deel vervangen van mijn ramen, als je dat met twee personen doet is dat heel goed te doen. Daarmee heb ik zelf mijn lekke ramen vervangen voor een leuke prijs. Heel tevreden.

 5. Wij hadden een lek dakraam (beglazing) en dachten dat we een compleet nieuw raam nodig hadden, volgens Carlo konden we, als het houtenraam nog in een goede conditie verkeerde, volstaan met alleen het vervangen van de beglazing.
  Hij heeft hierbij goede tips gegeven en de nodige bij komende materialen geleverd zodat het vervangen in eigen beheer kon worden uitgevoerd.
  Wij zijn in alle opzichten tevreden over de service, het geleverde product en de prijs.

 6. Erg tevreden met de aankopen bij Carlo!
  Hij weet waarover hij spreekt, geeft goede adviezen en levert tegen scherpe prijzen!

  En belt zelfs nog terug om te attenderen op lopende cash back acties bij Velux!

 7. Erg blij met het bij Carré aangeschafte dakraam. Zeer goede service en een heel mooie prijs. Heb veel geld kunnen besparen door een raam van Carré te kopen, zonder daarbij concessie te hebben moeten doen aan de kwaliteit. Werd ook nog eens bijzonder vriendelijk geholpen. Kortom een aanrader

 8. Vriendelijke en professionele hulp bij het uitzoeken van nieuwe of gebruikte dakramen. Carlo heeft er wel verstand van en de koffie is ook lekker ??☕️

 9. Hele goede service. Dit na een nare ervaring met een gebruikte dakramen specialist elders uit het land die geen service verleende. Al mijn Dakramen bij Carlo gehaald in 2015 en nu weer voor een goede bekende alle Velux ramen hier besteld. Ook voor nieuwe ramen dus het beste adres.

 10. Aangename ervaring met Carlo. Vriendelijk, behulpzaam en meedenkend. Aanrader als je niet te veel voor een Velux raam wilt betalen en zeker wilt zijn dat de staat deugdelijk is.

 11. Wat prettig zaken doen! Na een aanvraag direct reactie en binnen een week waren de 20 door ons bestelde ramen bezorgd op Texel. Keurige prijs en nog nettere ramen. Fantastische service en hulp en goede kwaliteit.
  Heel fijn!
  Ramen zijn voor onze eigen woning en de receptie voor onze nieuwe recreatievilla’s op Nieuw Leven Texel

 12. Zaterdag onze nieuwe gebruikte dakramen opgehaald!
  Wat een topservice! Binnenwandelen, de mooiste uitzoeken zonder iemand die op je vingers kijkt, en geweldig met helpen inladen! Weet precies hoe ze goed vast moeten worden gezet, om ze het beste te vervoeren! Prijs-kwalitiet? top! Er word met je mee gedacht! De verschillende klasse worden duidelijk uitgelegd, zodat je zelf je beslissingen kan maken!

  Er word meegedacht, zonder pushen! Een hoop bedrijven die hiervan zouden kunnen leren!
  Ik weet waar ik voortaan mijn dakramen haal, en mijn vrienden en kennissen zeker heen stuur als zij een dakraam nodig hebben!

 13. Op zoek naar een 2de hands veluxdakraam kwamen we al snel uit bij Carre dakramen. Prettig verkoop gesprek gehad waarin de keuze bij ons lag en niet door Carlo werd opgedrongen. Genoeg keuze, van nog goed verven / lakken tot licht opschuren, met of zonder verduisterendrolgordijn. Met plaatsen tegen kleine dingen aangelopen, maar dat werd door Carlo gelijk en goed aangepakt met keuze uit verschillende manieren van tegemoet komen. Dus voor een volgende keer komt we hier weer terug en zal ik Carre dakramen ook bij andere adviseren. 4 sterren want een uitdaging moet blijven Carlo;-)

 14. Keurig netjes geholpen, waarbij Carlo veel tijd voor ons nam. Hij was niet opdringerig, maar liet wel duidelijk blijken (ook in het latere mailcontact) dat hij graag zaken wil doen.

  Ook het plaatsen ging vlekkeloos, door een nette monteur, die zijn ‘werkplek’ ook weer netjes achter heeft gelaten.

  Absolute aanrader!

 15. Carlo heeft ons van goed advies gediend en heeft het probleem met betrekking tot het transport op zeer correcte wijze opgelost. Zijn motto van “Denken in oplossingen i.p.v problemen” heeft hij duidelijk onderstreept.
  Hierbij beveel ik zijn bedrijf dan ook van harte aan.

  Groet,
  Gea en Eugene

 16. Meerdere dakramen van velux gekocht voor onze woonkeuken welke gerealiseerd wordt in het oude stal gedeelte van onze boerderij. Zeer prettige en snelle service, en zeker niet onbelangrijk een goede prijs. We zijn er erg blij mee, en komen zeker weer terug voor de rest van de projecten.
  Bedankt en een vriendelijke groet,
  Niels en Fleur

 17. Meerder dakramen van Velux gekocht bij Carlo. Prettige communicatie en snelle levering . Een echte aanrader om dakramen te bestellen tegen superprijzen.

 18. Recentelijk 8 gebruikte veluxen incl gootstukken gekocht.
  Goed advies gekregen van Carlo en een ruime keus aan gebruikte dakramen, tegen een faire prijs. Omdat ik niet alles in een keer mee kreeg was het geen probleem om een aantal veluxen enkele dagen te laten staan.
  Ramen zitten er inmiddels in en alles functioneert prima. Dik tevreden.

 19. Vandaag bij Carlo een gootstuk gekocht.

  Hij is vriendelijk en prettig in omgang en nam uitgebreid de tijd voor mij en was ter zake kundig.

  Ik zal hem zeker aanbevelen bij vrienden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *