Klant reacties plaatsen

Reactie’s over Velux-dakramen plaatsen

Op deze pagina treft u reacties van Carré klanten die u voor gingen. Als u ook klant van ons bent nodigen wij u van harte uit om ook zelf een reactie achter te laten

459 gedachten over “Klant reacties plaatsen”

 1. Voor de 3e keer een dakraam laten plaatsen, super service en klantvriendelijk.
  Mogelijkheid tot overleg en nette afwerking

 2. Melisa Prins

  We hebben 3 nieuwe dakramen laten plaatsen. Het offerteproces en de uiteindelijke levering/montage zijn helemaal naar tevredenheid verlopen. Ondanks dat het regende bij de montage, is het dankzij de voortvarendheid van Aalt (de monteur), op zolder nagenoeg droog gebleven. Het resultaat is super!

 3. Wat een fijn bedrijf. 3 tuimelramen laten plaatsen. Eigenlijk kan ik zeggen. Zijn ze wel geweest? Alles is zo netjes afgewerkt en schoon opgeleverd. Dank je wel Aalt

 4. Varuna van Vlissingen

  Van begin tot het einde prettig contact en duidelijke communicatie. Zeer tevreden met de plaatsing en het geleverde werk.
  Al met al is Carré een partij die ik van harte kan aanbevelen.

 5. We zijn erg tevreden met onze nieuwe dakramen op zolder. Netjes en snel geplaatst door monteur Gerwin, dankjewel!

 6. 5 (kunstof) Velux dakramen geplaatst. Bijzonder tevreden. Prettige heldere communicatie, goede afspraken, professionele plaatsing.
  Warm aanbevolen!

 7. Fan. Schuilenburg

  Vanmiddag 23 februari een nieuw Velux laten zetten, door Carré dakramen. Er werd strak en netjes gewerkt door de monteur. Ik spreek uit ervaring, zelf velen 10-tallen Velux dakramen als timmerman geplaatst, maar gezien mijn leeftijd heb ik de klus aan Carré overgelaten en daar geen minuut spijt van gehad.

 8. Dick van Andel

  Gisteren is door Gerwin een dakraam vervangen. Alles naar wens verlopen en de werkplek keurig netjes achter gelaten. Fijne ervaring!

 9. Na al een hele fijne ervaring in 2020 hebben we ook deze keer weer gekozen voor Carré dakramen. Een andere monteur deze keer maar het geleverde werk is echt super! We hebben nog een waardevolle les over het schoonmaken van de dakramen gekregen en een leuke attentie, wij zijn zeer tevreden👍🏻

 10. Na fijn persoonlijk contact via de telefoon een nette en markconform offerte gekregen die precies aansloot bij onze wensen. Op basis van het fijne contact besloten om voor Carré te kiezen. Van te voren werd er duidelijk verteld wat de verwachte levertijd zou zijn en is er ruim op tijd een afspraak gemaakt. Monteur was keurig op tijd en heeft het allemaal keurig uitgevoerd. Ziet er erg mooi uit en we zijn zeer tevreden over het eindresultaat.

  zeker een aanrader!

 11. Marco de Klerk

  Wij hebben in de schuur 2 budgetline dakramen door Carre Dakramen laten plaatsen. Het voortraject verliep aangenaam. Na mijn offerte aanvraag werd ik gebeld om mijn wensen door te nemen. De offerte en het advies was duidelijk. Op de dag van montage heeft Gerwin alles netjes geplaatst. Heel fijn dat hij overlegde met mij om de juiste montageplek te kiezen. Daarna heeft Gerwin alles netjes opgeruimd en kregen we nog een kleine attentie.

  Kortom Carre Dakramen kan ik echt aanraden.

 12. Franklin en Mandy

  Wij hebben twee stuks dakraam gekocht en laten plaatsen. Erg tevreden over de communicatie in het voor traject en de vakman die we over de vloer hebben gehad (Gerwin Boonzaaijer dank). Goed te spreken over je werk en hoe je de werkplek achter hebt gelaten.

  Carré Dakramen zeker een aanrader.

 13. Paul en Ellen

  We zijn erg tevreden met het advies, de service en de vervanging van twee dakramen in onze woning. De ramen zijn snel en vakkundig geplaatst.

 14. Negar Kariman

  Ik wil graag mijn oprechte waardering uitspreken voor het fantastische werk dat jullie hebben geleverd bij het plaatsen van de dakramen in mijn huis.

  Allereerst wil ik jullie bedanken voor de duidelijke communicatie gedurende het hele proces. Jullie namen de tijd om mij vragen te beantwoorden en te adviseren over de beste opties.

  De bouwvakker (A. Keurhorst) die de dakramen geplaatst heeft, werkt met grote zorgvuldigheid en precisie, en het resultaat is verbluffend. Dakramen zijn niet alleen van uitstekende kwaliteit, maar ze zijn ook prachtig geplaatst.
  Ik wil ook graag benadrukken hoe tevreden ik ben met de snelheid waarmee het werk is voltooid, zonder enige concessie te doen aan de kwaliteit. Jullie hebben ons huis met respect behandeld en hebben zelfs alles netjes opgeruimd voordat jullie vertrokken.

  Kortom, ik ben absoluut blij met de service die ik van jullie bedrijf heb ontvangen. Ik zal jullie zeker aanbevelen aan vrienden en familie die op zoek zijn naar dakramen van hoge kwaliteit, geleverd met uitstekende klantenservice

 15. Dakraam is snel, vakkundig en keurig netjes geplaatst door Gerwin.
  Helemaal niks op aan te merken.

 16. Danielle Schoute

  Wij zijn erg tevreden over de service van Carré Dakramen. De opmeting en communicatie verliepen beide erg vlot en daarnaast krijg je eerlijk en kundig advies. Over de monteur Aalt ook niets anders dan lof! Vakwerk, snel en uiterst vriendelijke man.

  En dat alles voor een scherpe prijs!

  Wij kunnen dan ook niet anders dan Carré van harte aanbevelen.

 17. Na prettig contact via email en een bezoekje aan de locatie om wat dakramen in het echt te bekijken hebben we samen met Carré een keuze gemaakt voor 3 dakramen waarvan er eerst één en een paar maanden later 2 anderen zijn geïnstalleerd.
  Wij zijn bezig met isoleren van het dak en hadden alles toch al open liggen. We waren flexibel qua plaatsing en ook Carré bewoog qua planning gemakkelijk mee. Plaatsing is snel en zeer vakkundig gedaan. Beantwoorden emails, offrering en facturering ook allemaal tijdig en keurig. Ik kan Carré van harte aanbevelen.

 18. Vandaag mijn kleine lekkende dakraam laten vervangen door een kantelraam. Aardige monteur, vlot geplaatst, nette afwerking. Kortom een tevreden klant.

 19. Bijzonder prettige samenwerking met Carre als leverancier.
  Deskundigheid. TOP
  Vakkundigheid. TOP
  Communicatief. TOP
  e-mail contact: TOP
  De monteur: TOP…TOP.
  Jammer dat we de naam van deze monteur niet meer weten.

  Mooie ervaring en wij zullen al onze vrienden, bekenden, familie en anderen aanraden om met dit bedrijf in zee te gaan.

 20. René Kamminga

  Duidelijke communicatie. Vlot, netjes en conform afspraak het dakraam geplaatst. Zeer netjes afgewerkt. Alles netjes opgeruimd. De emmer met goodies maakt het helemaal af. Dit bedrijf is een aanrader. Top!

 21. Goede duidelijke communicatie, vriendelijk en houdt zich aan afspraken. Prijstechnisch prima.

  Monteur Aalt was een aardige en kundige man. Seino waarmee wij aan de voorkant contact hebben was ook tijdig en vriendelijk.

  Wij zouden Carre aanraden.

 22. Prima service. Raam is snel en netjes geplaatst. Monteur Gerwin is een vakman.
  Kortom zeer tevreden !

 23. Rien de bruin

  De service is uitstekend. Gerwin is zeer vakkundig en draait zn hand niet op voor extra werk wat hij tegenkomt tijdens het plaatsen.. TOP!.

 24. Wij zijn zeer tevreden.
  Goed geholpen in de showroom en inmiddels zijn de ramen geplaatst.
  Monteur Jaap heeft alles keurig vervangen en netjes achtergelaten.
  Zeker aan te bevelen.

 25. R Bouwman (gezinshuis Bij ons thuis)

  Gewoon erg goed, heel vriendelijke monteur, alles netjes afgewerkt.
  we werden tussendoor geholpen, maar het voelde alles behalve een tussendoor klusje.
  Monteur Aalt nam alle tijd en heeft erg netjes gewerkt!

 26. Het raam en bijbehorende accessoire is netjes en vakkundig in no-time gemonteerd. Werkt netjes, secuur en afval opgeruimd.

 27. Auke v.d.bosch

  We zijn zeer goed geholpen met het uitzoeken van de dakramen. De communicatie via de mail is goed en duidelijk en het monteren van de dakramen is op en nette manier gedaan. Ben er zeer tevreden over!

 28. Na enkele bezoekjes ivm niet goed werken van onze dakramen kunnen wij nu melden dat het probleem goed is verholpen. We hebben een lange testperiode gehad en zijn zéér tevreden zoals het nu gaat. Vriendelijk dank voor de nazorg.

 29. Wij hadden een flinke lekkage, dakraam bleek schuin gemonteerd te zijn. Na verschrikkelijke ervaringen met een andere partij heeft Carré ons enorm goed geholpen. Alles opnieuw geplaatst, netjes geïsoleerd en alles perfect afgewerkt. Wij waren sceptisch maar inmiddels bijna een maand verder en nog geen druppel gezien na alle regen.
  Fijn contact, vriendelijk en oog voor details. Absoluut een aanrader.

 30. Het raam en bijbehorende accessoires (hor, zonnescherm e.d.) is netjes en vakkundig gemonteerd. Het betreft een raam op een zolderverdieping waar een grote modelspoorbaan staat. Ik had vooraf gevraagd: moet er niet vooraf iemand komen kijken? Was niet nodig. Op zich is er voldoende werkruimte. Maar het was toch zaak om enigzins voorzichtige te werk gaan. Monteur Gerwin had het gelukkig door dat het kwetsbaar spul is. Alles is heel gebleven. Daarom: een groot compliment.

 31. Bronek Bienias

  Goed advies. Fijne demo! En ze zijn geplaatst zoals beloofd. Goede tijdige communicatie via zowel e-mail als telefoon. Aanbevolen! Bedankt Seino.

 32. Binnen no-time zaten ze erin. Werkt netjes en secuur. Ruimt op. Fijne tussentijdse communicatie. En goed advies. Bedankt Gerwin.

 33. Monteur Aalt heeft in korte tijd ons oude dakraam vervangen door een nieuw groter exemplaar. Hij dacht goed mee over het aftimmeren in relatie tot het later isoleren van het dak. Het nieuwe dakraam ziet er zowel van binnen als van buiten netjes uit en het afval is netjes afgevoerd. Wij vinden het de investering zeker waard!

 34. We hebben 2 dakramen laten vervangen wat zeer netjes en goed gedaan is. Al het oude materiaal netjes afgevoerd,

 35. Wij hebben drie dakramen laten vervangen. Monteur Gerwin werkte snel en nauwkeurig en na afloop nam hij alle rommel weer mee.
  Wij zijn zeer tevreden en vinden dit zeker een aanrader!!

 36. Twee dakramen vervangen. De monteurs hadden er duidelijk zin in! Ze hebben prima werk geleverd. Snel en netjes!

 37. Ons lekkend badkamerraam laten vervangen. Dit kon gelukkig al heel snel! Plaatsing is keurig gedaan en afgetimmerd. Al het afval meegenomen. Aanrader!

 38. Roel ten Klei

  Vanmiddag is Gerwin de monteur geweest om een klein dakraampje te plaatsen. Vrolijke man en vooral vakkundig.
  Zit er keurig en afgetimmerd in..

 39. Bert Verschoor

  Vanmorgen is door u een dakraam geplaatst.
  Dit alles is geheel naar tevredenheid verlopen.
  Alle afvalstukken e.d. werden netjes afgevoerd en meegenomen.
  De monteur ( Jaap) is weliswaar nog jong doch zeker een vakman !
  Wij zijn bijzonder verheugd over het geheel.
  Wij zullen dan ook, indien zich dit voordoet, Carré ten zeerste aanbevelen.

 40. Carolien van Setten

  Perfecte service en plaatsing, komen afspraken na en laten alles zeer netjes achter. G

 41. Vincent Vel Tromp

  Onze dakramen waren aan vervanging toe. Ook wilde ik een nieuw raam toevoegen in een slaapkamer. Na verschillende offertes bij andere partijen ben ik langs gegaan voor overleg over wat de beste match is qua kwaliteit en budget. Dankzij het overleg tot de ‘budget’ ramen van Velux gekomen. Super keuze. Gewoon Velux kwaliteit alleen ander mechanisme.

  Drie ramen waren in een paar uur gezet. Monteur heeft super netjes gewerkt. Schoon achtergelaten en vooral duidelijk vakwerk. Mocht je een dakraam willen, adviseer ik Carré zeker mee te nemen in je overwegingen.

  Ik ging voor hergebruikte Velux ramen en nu heb ik nieuwe ramen met 10 jaar garantie. Geen enkele spijt en nog jaren plezier.

 42. Zeer tevreden! Kundig personeel, zeer vriendelijk en een mooi stukje werk geleverd, kan niet beter.

 43. Annelies Megens

  Prima werk afgeleverd! Vriendelijk contact en alles netjes opgeruimd.
  Nog bedankt voor de leuke attentie!

 44. Dakraam zeer netjes en vakkundig geplaatst. Fijn contact.
  Echt een aanrader om Carré je dakraam te laten plaatsen

 45. Dr Jacob Bijl jr

  Beste medewerkers van Carré

  Hierbij wil ik jullie van ganser harte bedanken voor de voorzorg, plaatsing en nazorg van mijn nieuwe Velux dakraam

  Dit was voor mij, dankzij de uitstekende samenwerking met Seino, een zeer warme ervaring.

  Een aanrader voor een ieder die een nieuw dakraam nodig heeft!

  Nogmaals bedankt!!!!!

 46. Carré Dakramen heeft bij ons 2 nieuwe Velux dakramen en 2 nieuwe Velux dakserres geplaatst. Professioneel & Plezierig in iedere stap van de samenwerking. Er wordt geluisterd naar je wensen, goede adviezen gegeven over wat wel en niet mooi wordt en wat wel en niet kan. Zowel voor de binnenruimtes als voor de buitenkant. En het plaatsen zelf gebeurt met veel zorgvuldigheid en vakmanschap . De 3 slaapkamers zijn nog veel lichter & ruimer geworden dan we ons konden voorstellen. We zijn meer dan tevreden met het resultaat.

 47. Wij wilden aanvankelijk één tweedehands dakraam laten plaatsen. Al snel werd er een offerte ontvangen op basis van onze wensen, en toen wij daar een tweede dakraam bij wilde (omdat wij het een erg mooie prijs vonden) was dat geen enkel probleem; en ontvingen wij tevens korting op dat tweede raam en werd de offerte aangepast. Het was even wachten op een datum voor plaatsing, maar het tussentijds contact verliep soepel. De desbetreffende monteur was binnen no time klaar en heeft puik werk geleverd. Het is altijd spannend als je iets aan je dak laat doen, en wij waren zelf nog niet bekend met dit bedrijf, maar ik moet eerlijk zeggen dat wij zo weer met Carre in zee zouden gaan.

 48. Goed geholpen en geadviseerd over de verschillen in de dakramen. Het personeel is echt top daar. Heel sociaal en meedenkend. Nadat we akkoord zijn gegaan met de offerte is Gerwin bij ons de 2 dakramen komen plaatsen. Hele vriendelijke en sociale man. Geeft ook goed advies over hoe je de ramen het best kan plaatsen en overlegd dit ook met de klant. Verder levert hij ook top werk en ziet het er keurig uit.
  Ik kreeg meteen de volgende dag van Carré een mail of de installatie goed gegaan was en of er nog op of aanmerkingen zijn. Ik vind het echt super netjes dat ze dit doen.
  Dus als je nog een bedrijf zoekt voor je dakramen dan moet je zeker voor Carré gaan.

 49. Gisteren 2 nieuwe Velux dakramen laten plaatsen. Ziet er weer netjes uit. Monteur was vriendelijk en heeft netjes gewerkt. Ook het mail contact met Carré dakramen verliep soepel en medewerker was erg vriendelijk.

 50. Wouter de Wildt

  Velux dak serre laten plaatsen door Carré dakramen. Heel fijn en duidelijk in de communicatie en een prachtig resultaat! Super blij mee.

 51. Fam. Hoefnagel

  Zeer tevreden over de vervanging van een dakraampje. Monteur Aalt heel aardig en demonstreerde na plaatsing de mogelijkheden. De afwerking en betimmering was heel mooi. Bedankt voor het leuke presentje. We waren op advies van onze buren naar Carré gegaan en zullen nu anderen hetzelfde aanbevelen.

 52. Op 26-09-2023 zijn bij ons 3 Roto-Frank dakvensters vervangen door monteur Gerwin. Hij bleek een ’vakman’ te zijn die snel en accuraat werk aflevert, én bovendien erg prettig is in de omgang. Hij constateerde dat één van de vensters beter 10 cm breder kon zijn. Binnen een uur werd vanuit Veenendaal een ander venster gebracht: klasse.
  De afwerking van de betimmering was heel mooi. Het opruimen en afvoer van de verwijderde vensters en emballage was ook prima.
  De offerte kwam snel, en overleg over aanpassingen met vakkundig advies was plezierig. Bovendien zijn de mogelijkheden van andere vensters, screens en verduisteringsgordijnen te zien bij Carré.
  Kortom, wij zijn heel tevreden en zijn blij dat we bij Carré zijn uitgekomen.

 53. 3 dakramen laten vervangen. Goede service en informatie. Keurig netjes geplaatst door Aalt, wat ook nog eens een aardige vent is.
  Carré bedankt, we zijn super tevreden

 54. Fijn bedrijf. Monteur is een hard werkende vakman. En ook nog eens heel sympathiek. Carre is zeer aan te bevelen. Vijf sterren voor Carre!

 55. Twee dakramen laten plaatsen door Carré. Goed geadviseerd bij het bepalen van de juiste dakramen. Montage door Gerwin vakkundig, netjes en snel uitgevoerd. Erg tevreden met het resultaat.

 56. Familie van de Zandschulp

  Vandaag zijn er twee dakramen bij ons geplaatst door Carré. Zeer tevreden over het eindresultaat maar ook zeker over het hele proces vanaf het eerste contact. Eenvoudig een aanvraag geplaatst op de website, al snel een mailtje ontvangen en daarin verder afgestemd wat en wanneer we geplaatst zouden krijgen. Geen lange tijdrovende voorbereidende bezoeken aan huis, gewoon alles per e-mail. Betalen bij aflevering, geen verrassingen achteraf. Een aanrader!

 57. Zeer tevreden over Carre dakramen. We hebben een dakraam laten plaatsen en dit is zeer netjes en vakkundig gedaan door de monteur!

 58. Vijf sterren voor Carre! Perfect bedrijf. Monteur Gerwin is een hard werkende vakman. En ook nog eens heel sympathiek. Carre is zeer aan te bevelen.

 59. Prima geholpen door Carré uit Veenendaal voor het vervangen van een dakraam. De monteur was op tijd, beleefd en vriendelijk, overlegde goed en was snel klaar. We zijn zeer tevreden over het resultaat.

 60. Wat betreft de aankoop en plaatsing zijn wij dik tevreden,ze geven goed advies en denken met je mee.
  Ook de plaatsing is uitstekend gedaan door Gerwin,we raden iedereen aan om eerst naar Carré dakramen te gaan want dan is verder zoeken niet meer nodig!

 61. Gerwin moest een flinke stuk rijden (circa 80km) maar hij was netjes op tijd! Gerwin heeft ons oude dakraampje vervangen. Zeer vriendelijke en toegankelijk man. Super snel en vakkundig werk.
  Bedankt Gerwin!

 62. Vandaag 08.09.2023 door Gerwin een dakraam laten plaatsen! Een vakkundige en vriendelijke monteur! En erg tevreden over de kwaliteit van het nieuwe dakraam! Zeker een aanrader aan vrienden en familie om bij Carré een dakraam te kopen!
  gr Fam.van.Ingen.

 63. Door Carré 2 dakramen laten vervangen. Zeer tevreden over de plaatsing en het meedenken over de juiste afwerking op een wat lastige positie.

 64. Ben net zoals de vorige keer super tevreden. Gerwin heeft zolderraam geplaatst, echt een vakman. zal zeker carre dakramen bij vrienden en kennissen aanbevelen.

  Groetjes Hennie

 65. Zeer tevreden! We zijn goed geholpen bij het uitzoeken van het raam. Het raam is netjes geplaatst door de monteur!

 66. Wij zijn zeer tevreden over het werk dat Gerwin heeft verricht. Het was zo snel en ook zo serieus gedaan

 67. Fam van den Brandt

  Uitstekende service voor een schappelijke prijs.
  Tijdens het oriëntatiegesprek gaven wij aan een beperkt budget te hebben, en Seino kwam gelijk met een zo goed als nieuw tweedehands raam en een verduisteringsgordijn met korting omdat die al een tijd lag.
  Op het plaatsen hoefden we niet lang te wachten, ondanks de zomervakantie.
  En tot slot heeft de monteur keurig werk geleverd, tot stofzuigen aan toe.
  zo netjes hadden we het zelf nooit gekund,en al helemaal niet zo snel (+- 3 uurtjes).
  En nadien nog een leuk presentje, en pas naderhand betalen als je helemaal tevreden bent.
  Echt helemaal super.

 68. 2 dakramen laten vervangen. Dit was supersnel gedaan.
  De monteur, Aalt, dacht mee en gaf advies aan de vervolgstappen die ik wou maken ivm isoleren.
  Daardoor kon hij al wat aanpassen zodat hier geen demontage meer aan te pas hoeft te komen.

 69. Wilco Breedveld

  Dit is de tweede keer dat we een dakraam hebben laten plaatsen door Carré. Wij zijn net als de eerste keer weer zeer tevreden over de dienstverlening van Carré, en de werkzaamheden zijn weer netjes uitgevoerd door Gerwin.

 70. Gerwin heeft hier ons oude dakraampje vervangen. Zeer vriendelijke vent en echt een vakman.
  Het nieuwe raam zat er zo in. Netjes afgewerkt, en alles opgeruimd achtergelaten.
  5/5 sterren, en bonuspunten voor het kadootje aan mijn dochtertje! Bedankt Gerwin!

 71. Ron Hoogerwerf

  Ze hebben bij ons zeer goed werk geleverd. Leuk bedrijf met nette mensen, echt een aanrader.

 72. Vandaag de Velux gezet.
  Meer dan lof voor de benadering en het contact en de snelle levering en plaatsing. Sympathieke vakman!👍
  Alles keurig netjes achter gelaten!👍

 73. Wij zijn erg blij met de service van Carré.

  Ons vorige dakraam ging dusdanig stuk dat er geen beweging meer in zat te krijgen. Carré heeft ruimte in de agenda gemaakt en binnen een week ons uit de brand geholpen met de levering van nieuwe dakramen voor een nette prijs.

  Prijsopgave was keurig. Afspraken werden netjes nagekomen en de monteur was vakkundig en vriendelijk. Helaas kwam 1 nieuw raam met een beschadiging uit de verpakking. Foutje van de fabriek. Carré heeft dit netjes opgelost. We zijn heel tevreden.

 74. Den Hollander

  De zolderramen zijn er snel ingezet 😺! Onze nieuwsgierige rode kater Lee kwam nog even bij Aalt kijken ( koppie door het nieuwe raam gat heen) ‘Erg gezellig !’ Rustige mannen hebben de boel veeg -schoon achtergelaten & de dakpannen naar beneden gebracht 👍

 75. René Drost

  26 juni is er bij ons een dakraam geplaatst.
  Vanaf de offerte tot monteur die dakraam plaatste vriendelijk personeel.
  Netjes en vakkundig geplaatst. Goede prijs kwaliteit verhouding top.

 76. Rolf Baelde

  Gisteren 2 mooie nieuwe dakramen geplaatst bij ons door Carré, vanaf het eerste mail contakt t/m het plaatsten van de dakramen zijn we echt zeer tevreden! monteur Aalt en zijn collega gingen zeer snel, netjes, vriendelijk en deskundig te werk,Aalt gaf ons ook nog advies over het afwerken en zelfs de stofzuiger kwam te pas, waardoor we zelf weinig schoonmaakwerk hadden na het plaatsen! kortom Carré Dakramen.. een echte aanrader!

 77. Twee dakramen vakkundig geplaatst, ben zeer tevreden. Dit al vanaf de aanvraag van de offerte. Carré doet wat zij beloofd en komt afspraken na.
  Mijn complimenten aan Aalt en zijn collega, keihard gewerkt alles keurig schoongemaakt. Kortom top.

 78. Wij hebben enige tijd geleden een dakraam en rolluik gekocht bij Carré. De plaatsing hebben we zelf gedaan. Alles werkte, maar nadat wij de zolder verbouwt hebben werkte de rolluik niet meer. We hebben wat over en weer gemaild maar het lukte ons niet om de oorzaak te vinden. Uiteindelijk hebben we gevraagd om een monteur langs te laten komen.
  Omdat we het zelf geplaatst hadden begrepen wij wel dat hier kosten aan verbonden zijn. Op afspraak is Gerwin gekomen en heeft het binnen 2 uur voor elkaar gekregen tegen een zeer acceptabele prijs.
  Bedankt voor het meedenken ook al was dit anderhalf jaar na het plaatsen.

 79. Eline Sajanie

  Onwijs tevreden over het nieuwe dakraam!
  Fijne communicatie en er werd prettig meegedacht met het te besteden budget.
  Verbazingwekkend hoe snel en netjes alles werd gemonteerd en weer werd opgeruimd.
  Nogmaals dank.

  Carré is zeker aan te raden!!

 80. Jan Oosterom

  Via collega bij Carre Dakramen terecht gekomen.
  Vlot antwoord op mijn mail voor de aanvraag van een nieuw dakraam. Offerte zag er goed uit.
  Het demonteren van de oude en het plaatsen van de nieuwe is keurig en netjes door medewerker Gerwin gedaan.
  Complimenten voor Carre. Is aan te bevelen.

 81. Gisteren is een dakraam geplaatst en ik kan niet anders zeggen dan: “Dank voor de vakkundige montage, de secuurheid, en tot slot het verduisteringgordijn opgehangen. En daarna is de zoldervloer keurig schoongemaakt.
  Ik wist niet wat ik zag. Zo keurig.
  Er was nog tijd over voor een kopje koffie.
  Werken of werken … ja, dat kan een groot verschil zijn. Werk je met je hart? Dan vindt je het fijn iets moois achter te laten. Werk je … nou ja … omdat het moet? Dan heb je er geen voldoening van.
  Gelukkig waren deze mannen gericht om het netjes en vakkundig te monteren en schoon achter te laten. Hartelijk dank. Een pluim voor jullie.

 82. de dakramen zijn netjes gemonteerd. de monteur was vriendelijk en behulpzaam en heeft alles netjes opgeruimd. communicatie vooraf was prettig.

 83. Vandaag zijn 2 dakramen vervangen. Gekozen voor Carré vanwege de positieve recensies op internet, en inderdaad, die zijn terecht.
  Het proces, van offerte, via planning tot oplevering liep zoals je zou willen: heldere communicatie, vriendelijke mensen, netjes opruimen na afloop. Ik zal jullie aanbevelen als iemand in mijn omgeving nog eens een dakraam nodig heeft!

 84. Van het begin tot het eind is alles netjes en vakkundig uitgevoerd. Goed en vriendelijk contact op de vestiging, via de mail en met de monteur.

  Zeer tevreden over dit bedrijf en het personeel.

 85. vandaag een groot dakraam laten plaatsen en super tevreden.
  goed in de communicatie.
  goed en vakkundig geplaats.
  nette oplevering waarbij zelf de vloer nog gestofzuigd werd.

  kan iedereen carré aanraden

 86. Rob van Brink

  Vandaag 2 dakramen laten vervangen. Kan niet anders zeggen dan keurig gedaan, heel netjes gewerkt, geen rommel achtergelaten en erg vriendelijk.

  Ook al eerder positieve ervaring met Carré gehad en dat werd vandaag nog eens bevestigd.

 87. Vandaag zijn 3 gebruikte Velux-ramen geplaatst. Wij zijn super tevreden.
  Snelle en nette communicatie en offerte. Korte levertijd en vakkundige monteurs. Wij maken reclame voor Carre 👌👌
  Niek en Jolanda, Woudenberg

 88. Zeer tevreden met de twee geplaatste dakramen.
  Monteur Aalt heeft ons ter plekke goed geadviseerd en werkt snel en netjes.
  Een bestaand dakraam heeft hij er nog even uitgehaald zodat ik die goed kon schoonmaken en smeren.
  Al met al dus zeer tevreden over de service en kwaliteit van het werk.

 89. Nick Fleskes

  Top bedrijf! 4 dakramen laten plaatsen erg blij mee.
  monteur ter plaatse goed mee kunnen overleggen.
  zeker een aanrader!

 90. Zeer tevreden met het nieuwe dakraam! Alles verliep heel vlot en netjes, top!

 91. Gisteren is mijn nieuwe dakraam geplaatst, ziet er super strak uit, dank daarvoor!!

 92. Reageren snel en duidelijk. Montage is vakkundig gedaan. Top bedrijf. Een aanrader!

 93. Bij bestellen werden we goed geadviseerd en werd echt met ons meegedacht.
  De uitvoering van de werkzaamheden waren ook top: snel, professioneel en gedegen 👍👍👍

 94. Ben van Londen

  Alle Velux dakramen in huis door Carré laten vervangen. Alles tot in de puntjes geregeld.
  Monteur Gerwin is een vakman!!

 95. Vandaag door Carre klein dakraam geplaats. Uiterst tevreden. vakkundig en snel geplaats. Carré is een aanrader.

 96. Marijke Diergaarde-van Geerenstein

  Vandaag 2 nieuwe dakramen geplaatst door Carré.
  Vriendelijke monteur was er keurig op de afgesproken tijd. Heeft snel, netjes en zeer vakkundig gewerkt.
  Heeft zelfs alle afval en de oude dakramen meegenomen.
  Ziet er weer helemaal perfect uit.
  Communicatie met Carré is ook snel en duidelijk geweest.
  Ik ben super tevreden.

 97. De communicatie is snel en duidelijk. Netjes op de afgesproken tijd aanwezig, de dakramen zijn mooi geplaatst en een vriendelijke monteur. Dus zeer tevreden!

 98. René Nieuwhof

  5 dakramen laten vervangen met zonwering buiten , verduisteringsgordijnen en insectenhorren.
  Alles binnen 1 dag geplaatst. Zeer tevreden over de monteurs, hebben goed werk geleverd.

  Echt een aanrader.

 99. Perfect.
  Snelle reactie met offerte door Carré
  Plaatsen door monteur precies volgens afspraak.
  Drie dakramen inclusief verduistering geplaatst
  Heel netjes gedaan en alles perfect afgewerkt
  Alles netjes opgeruimd en afgevoerd inclusief de oude kapotte pannen
  Aardige en nette monteur
  Een aanrader

 100. Antonio Tas

  Weer prima geholpen met mijn derde dakraam alweer. Fijn bedrijf; van offerte tot plaatsing allemaal even goed geregeld. Nette prijs, snelle levering en plaatsing zonder rommel.

 101. Superblij met ons dakraam. Heel goed geholpen om het juiste dakraam te kiezen. Perfect en netjes geplaatst. Heel erg blij mee. Vriendelijke service, goede prijs, vakwerk

 102. Snel werk, vriendelijke man, goede raad voor hoe we het zelf konden afwerken zodra de isolatie ook gedaan was.

 103. Onlangs via dit bedrijf een gebruikt Velux dakraam uitgekozen en laten plaatsen.

  Kan niet anders zeggen dan dat ze prima werk leveren! Ze informeren je vriendelijk en deskundig om tot een goede keus te komen. Communicatie en offerte verliep allemaal netjes via de mail. Monteur Gerwin is een aardige vent die netjes en secuur werkt. Hij nam ook de moeite om buiten het dakraam om een loos pijpje op het dak weg te halen. Bedankt

  Aanrader als je nog op zoek bent naar een dakraam.

 104. Richard de Bruyn

  Wij hebben door Carre dakramen 2 dakramen laten herplaatsen van de voorzijde naar de achterzijde van onze woning.
  Dit ivm het laten installeren van zonnepanelen op de voorzijde (zuidkant) van onze woning.
  Een klus wat Carre dakramen normaal gesproken niet doet, maar na aanleiding van mijn verstuurde e-mail met foto,s wilde ze dit wel doen. Een opdracht die ze naar naar tevredenheid hebben uitgevoerd. Een goed bedrijf waar je op kunt rekenen!

 105. WILMA EN GERRIT WEIJMAN

  Hartelijk bedankt hoor, keurig netjes gedaan. Nog bedankt voor het kadootje
  We hebben jullie al een keer eerder gehad met het plaatsen van twee kantelramen. Dat was ook prima! Alles wordt ook keurig netjes opgeruimd
  Vriendelijke groeten Wilma en Gerrit Weijman

 106. Fam. van den Berg

  Wij zijn uiterst tevreden, vanaf het moment dat wij (zonder afspraak) binnen kwamen bij Carre-dakramen.
  Tot en met het plaatsen van het velux dakraam, zijn wij netjes en professioneel geholpen.
  We zijn heel blij met het eind resultaat.

 107. Snel en professioneel geplaatst! Alles netjes achtergelaten. Top! Fijne collega, die Aalt.

 108. wim van ommeren

  Wij zijn erg tevreden over de wijze hoe de moteur Aalt onze nieuwe dakraam
  en de ruit in een bestaande dakraam heeft bevestigd. Top

 109. Van begin tot eind prima geholpen. Advies in het magazijn was prima. Mail en telefonisch contact ook prima. Een wijziging in de offerte nog na onze goedkeuring geen enkel probleem. En de plaatsing is ook prima verlopen. Een fijne monteur die er netjes op afgesproken tijdstip was. Een harde werker die weet waar hij het voor doet. En alles tip top achter wilde laten. Menig bedrijf kan aan de werkwijze van dit bedrijf nog een voorbeeld nemen. Zo hoor je er te zijn voor je klant. Wij hebben inmiddels al enkele weken goed schik van onze nieuwe dakramen.

 110. Wij zijn erg blij met het resultaat.
  De gemaakte afspraken zijn helemaal naar wens verlopen en installatie verliep soepel. Gerwin was uiterst vriendelijk en vakkundig.

 111. Contact vooraf was prettig. Snelle reactie met offerte, korte wachttijd op daadwerkelijke montage datum.

  Installatie door Gerwin, verliep soepel. Kwam op tijd, vriendelijk, straalt vertouwen uit en is vakkundig. Fijn meegenomen dat de rotzooi wordt afgevoerd. Afwerking ook goed naar verwachting. Heel blij met resultaat, zeker een aanrader!

 112. Aanrader! Netjes op de afgesproken tijd aanwezig, het dakraam is mooi geplaatst en vriendelijke monteur. Ben er heel erg blij mee!

 113. Voor mensen die twijfelen; kies voor Carré! Van begin tot het eind hele fijne communicatie, snelle service en een monteur met veel ervaring die met je meedenkt. Heel blij met het resultaat! Dank jullie wel!

 114. Zeer goed werk afgeleverd. De monteur was zeer professioneel, alles werd keurig opgeruimd en netjes afgehandeld. Zeker een fijn bedrijf

 115. Erg tevreden met mijn nieuwe dakramen. Klantvriendelijke communicatie en de plaatsing gebeurde vlot en vakkundig door Jaap.

 116. Een meer dan 30 jaar oud Veluxraam laten vervangen op zolder. Carré is een zeer professioneel bedrijf met een goed werkend en klantvriendelijk team: uitstekende communicatie, snelle levering en een vakbekwame monteur die snel werkt en alles netjes opruimt. Als bonus een emmer met schoonmaakmiddel gekregen om het raam mee schoon te maken. Niet verder zoeken dus!

 117. Dick Hartkamp

  Heel erg tevreden over de wijze hoe monteur Aalt mijn nieuwe dakraam heeft bevestigd!
  Top bedrijf!!

 118. Mooi en fijn bedrijf. In de showroom super geholpen door Corstiaan. Daarna verliep het mail contact met Seino heel fijn. Aalt heeft er als vakman iets moois van gemaakt. Het is erg mooi geworden en alles opgeruimd. zoals afgesproken werd het screen een dag later afgeleverd. aanrader voor iedereen.

 119. Wat een goed bedrijf en de monteur Aalt een top vakman! Snel en goed geplaatst, duidelijke uitleg en alles schoon achtergelaten. En dat alles voor een eerlijke prijs!!

 120. Wij zijn tevreden over de nieuw geplaatste dakramen. De showroom gaf ons een goed beeld van de mogelijkheden, het contact was prettig en er werd goed meegedacht over de datum van plaatsing. Deze is meer dan eens verschoven, maar dit was geen probleem en hier werd flexibel op gereageerd. Contact met de monteur was eveneens prettig.

 121. Hennie Hubers

  Via marktplaats bij Carré terechtgekomen. Alles via de mail geregeld. Korte lijnen daar hou ik van. De tijd tussen accepteren offerte en plaatsen viel ook erg mee. Het dakraam is geplaatst door Aalt, fijne vent fijn in omgang en werkt keurig. Kortom ben erg tevreden en als ik weer een dakraam nodig hebt of kennisen zal ik Carré zeker aanbevelen. En super bedankt voor de emmer met schoonmaakartikelen.
  H. Hubers

 122. Voordat er op ons dak zonnepanelen zouden worden aangebracht wilden wij op korte termijn nog even het dakraam laten vervangen. Bij Carré kon dat, en gisteren werd er netjes een nieuw kunststof raam geplaatst. Perfect en volgens afspraak uitgevoerd, bedankt!

 123. Zeer tevreden, snelle levering en perfect geplaatst. Alle afval netjes meegenomen.
  Een aanrader!!

 124. 06-01-2023

  Zojuist 3 tuimelramen laten vervangen door mooie kunstof tuimelramen. Nu tocht het niet meer op de kinderkamers en blijft het lekker warm de winter en met de zonnewering erop gemonteerd blijft het lekker koel nu op alle kamers.

  Monteur was super aardig en over de snelle plaatsing en service ben ik erg tevreden.

  In de toekomst heb ik nog 2 ramen tegaan dus bij deze kies ik voor Carré.

  Hartstikke bedankt

 125. Top werk! Niet te geloven dat Aalt zo snel vier dakramen kan plaatsen!
  Maar even terug naar het begin. Corstiaan heeft ons prima geadviseerd in jullie vestiging in Veenendaal.
  Vervolgens heeft Seino goed geholpen met de offerte en bestelling.
  En dan Aalt om de dakramen te plaatsen.
  Keurig op tijd, super netjes, super vriendelijk en goed overleg.
  De vloeren werden keurig afgedekt en alle afval werd netjes meegenomen.
  En als klap op de vuurpijl nog een emmer met schoonmaak spullen.
  Hoe full service kan je zijn.
  Het is dat er niet meer dakramen in mijn huis passen anders zou ik meteen weer bij Carre bestellen!

 126. Zeer prettige zaak! Na een korte inleiding van Seino direct de goede informatie ontvangen betreffende onze dakraam-vraag.
  Een offerte was snel gevraagd en gekregen. Goed materiaal en arbeid voor een faire prijs.
  Afspraken voor een schouw en de montage worden snel gemaakt en punctueel uitgevoerd.
  Monteur Aalt kwam ‘s morgens in de vroegte en heeft de klus uitstekend geklaard. Geen rommel meer en al het afval werd afgevoerd.
  Vervolgens een kleine instructie en we weten hoe het werkt. Uitstekend werk!

 127. Via een advertentie in een krant bij Carré terechtgekomen. Tijdens het bezoek aan de showroom zeer deskundig te woord gestaan (door de zoon van de eigenaar, zo jong maar al zoveel kennis). Veel uitleg gekregen over de mogelijkheden, voor- en nadelen van de verschillende opties. Thuis via internet een offerte aangevraagd. Die was duidelijk, overzichtelijk, transparant en compleet. Omdat er twijfel was of er ruimte genoeg was om dakramen van de gewenste afmeting te plaatsen, kwamen ze bij ons thuis om de situatie ter plekke te zien. Samen gekeken naar de mogelijkheden met wederom een deskundig advies. Uiteindelijk een andere maat gekozen. Op 1 december zijn de drie dakramen geplaatst. Alles verliep zeer netjes en vlekkeloos. Alles werd na afloop weer keurig opgeruimd. En wat een verschil wat betreft het daglicht op zolder. En na afloop van het plaatsen een zeer leuke verrassing. Kortom, wij zijn zeer tevreden!

 128. Nico van de Haar

  De monteur vriendelijk en verstaat zeer zeker zijn vak.
  Zeker aan te raden! Bedankt

 129. Marjolein van Gemert

  Het plaatsen van de dakramen is helemaal naar wens gegaan! Fijn om eerst even in de showroom te kunnen kijken naar de mogelijkheden. De communicatie omtrent offerte en planning via Seino verliep snel en was duidelijk. Op de dag van plaatsing had Gerwin de dakramen er snel in zitten. Het lijkt heel veel lichter op zolder. Erg leuk ook de attentie bij oplevering!

 130. Het hele plaatje was compleet.Zowel het plaatsen en de communicatie met Carré. Petje af en ga zo door.
  Met vriendelijke groeten Anne-Marie Van Stempvoort.

 131. Monteur Gerwin heeft prachtig werk geleverd! Blij met het resultaat en met de vriendelijk manier van communiceren..

 132. Gewoon goed. Ik las het al in andere reviews. Bestaat dit nog tegenwoordig? Bij Carré wel!
  Communicatie door Seino was prima.
  Levering en plaatsing op de afgesproken datum en tijd door de kundige handen van Aalt.

 133. De communicatie is duidelijk, de plaatsing snel en goed en degene die het raam plaatste erg vriendelijk. Ik raad het bedrijf ten zeerste aan.

 134. Vandaag 4 nieuwe dakramen laten plaatsen. De monteur was netjes op tijd, vriendelijk en verstaat zijn vak. Hij was zo klaar en heeft top werk geleverd.
  Zeker aan te raden! Bedankt

 135. Wij bevelen Carre ten zeerste aan. Op de zaak duidelijke uitleg in de verschillende dakramen. Communicatie nadien via de mail was ook erg prettig. De plaatser, Aalt, een vriendelijk en goedlachse vakman die netjes en snel, maar niet gehaast werkt. Wij zijn erg blij met het eind resultaat.

 136. Melissa Magendans

  In de bouwsector is het lastig tegenwoordig mensen te vinden die hun afspraken nakomen, die gewoon netjes hun mail beantwoorden, die kwaliteit leveren en dan ook nog redelijk geprijsd zijn. Het klinkt bijna te goed om waar te zijn, maar alles hierboven is gelukt. Van het uitgebreid informeren, het mogen kijken op de zaak tot aan de plaatsing zelf. Alles verliep super (zelfs de communicatie) en wij zijn meer dan tevreden over ons mooie nieuwe Velux dakraam. Absolute aanrader dit bedrijf.

 137. Theo en Maaike Kremers

  Wij zijn ons gaan oriënteren op het vervangen van ons dakraam en kwamen in de showroom van Carré terecht. Daar zijn we vriendelijk ontvangen en kregen duidelijke uitleg over alles wat kon en niet kon. Onze keuze gemaakt en offerte gevraagd. Deze kwam snel en duidelijk, alle afzonderlijke delen apart vernoemd en afhankelijk van je keuzes kan je berekenen wat het gaat kosten.
  Afgelopen dinsdag is bij ons door Aalt het dakraam vervangen. Top! Hij had de pech dat hij veel tijd kwijt was in de file, maar dat was in zijn werk niet te merken. Hij werkte rustig door, nam even tijd voor een kopje koffie en leverde prima werk! Hij heeft het oude dakraam meegenomen en zijn werkplek schoon achtergelaten. Ook de attentie van Carré was verrassend en wordt zeer gewaardeerd!

 138. Vandaag zijn twee nieuwe dakramen geplaatst door Gerwin. De dakramen, horren en ook het verduisteringsgordijn zaten er in een mum van tijd in. Het resultaat is netjes. Gerwin was daarnaast erg meedenkend en behulpzaam. Aanrader!

 139. Dit bedrijf, deze mensen geven goed advies en werken correct. Ze geven aan wat je kunt verwachten en je weet waar je aan toe bent; van offerte tot plaatsing van de dakramen met rolluiken. De monteur die bij ons was, werkte netjes en was ook een vriendelijke man.

 140. Nieuwe dakraam laten plaatsen. Zeer tevreden. Mooi, snel en net werk geleverd. Heel blij mee.
  Ook bij de aanvraag goed en netjes geholpen.
  Alles is na het plaatsen ook opgeruimd. Je hoeft alleen nog even te dweilen en daar krijg je een leuke attentie voor 🙂

 141. Friso Heemskerk

  Wij zijn meer dan tevreden! Waar vindt je nou een vakman die ook nog eens respect heeft voor de spullen en woning van de klant, vriendelijk en beleefd is, dat is een visitekaartje voor je bedrijf!!! Daarnaast is de afwerking rondom het dakraam zeer netjes en verzorgd uitgevoerd, alles mooi geschuurd en de kantjes gebroken, klaar voor het schilderwerk. Het kan niet anders dat je niet alleen een vakman bent, maar ook liefde hebt voor je vak.
  Wij vinden dit normaal, maar tegenwoordig ben je wel blij als er hulp komt, maar zie je op tegen de bende en om alles weer schoon te maken, los van de beschadigingen.
  Daarnaast ging het ook nog eens regenen! We hebben met verbazing staan kijken hoe schoon hij het heeft achtergelaten, zijn naam zal ik niet vergeten 😉

  Je mag wel erg zuinig op zijn zulke mannen!

  En bedankt voor de leuke attentie!

 142. Vandaag 2 dakramen vervangen en 1 bijgeplaatst door monteur Gerwin naar volle tevredenheid. Een goede vakman wiens kennis en ervaring blijkt uit het werk wat hij levert. De ramen zijn snel en keurig geplaatst en de werkplekken zijn na de werkzaamheden netjes opgeruimd.
  Door een late wijziging in de opdracht mijnerzijds, konden niet alle accessoires meteen meegeleverd worden, echter gezien de positieve ervaringen tot nu, ben ik er gerust op dat dit goed komt.

  Het is altijd afwachten hoe het bedrijf is met wie je in zee gaat, maar vanaf het begin is het hele traject (oriëntatie, offerte, opdracht en plaatsing) bij Carré goed verlopen.

 143. Vanaf het eerste contact een goed gevoel gekregen van Carre Dakramen. Communicatie is perfect, snel en volledig.
  We zijn erg tevreden over het nieuwe dakraam die zeer vakkundig door monteur Aalt geplaatst is, echt een vakman !!

 144. Wij doen regelmatig zaken met Carré en altijd met een tevreden resultaat!

  Klant tevreden wij tevreden, duidelijk communicatie, werken nestjes en correct en laten de boel weer netjes achter.

  Kortom ga niet zelf aan uw dakraam sleutelen maar bel Carré!!!

 145. Geeske maasse

  Dakramen geplaatst door gerwin. Hij ging vakbekwaam te werk! Bedankt voor de mooie dakramen en de duidelijke uitleg!

 146. Geweldige service, van begin tot eind. Carré Dakramen denkt echt met de klant mee. Komen hun afspraken na, dat geeft een goed gevoel. De monteur (Aalt) werkt keihard en levert prachtig resultaat af. Een aanrader!

 147. Alles was top gegaan, vanaf het eerste contact. Vriendelijk en vakkundig werk afgeleverd. Het presentje dat wij nadat alles keurig en netjes was afgehandeld hebben gekregen waarderen wij enorm. Als mensen op zoek zijn naar een dakraam zal ik jullie zeker aanraden.

 148. Ineke en Edward

  Een bedrijf zoals een bedrijf zou moeten zijn. In één woord geweldig, vriendelijk, vakkundig. meedenkend.
  en een prima monteur (Jaap)

 149. Prima en duidelijk overleg vooraf over mogelijkheden en offerte. Vakbekwame, professionele monteur (Gerwin), vriendelijk, ongehaast hardwerkend. Zeer aan te bevelen.

 150. Het plaatsen ging bijzonder vlot en vakkundig. Voordat wij het verwachten zat het dak al weer wind en water dicht, maar nu met een prima dakraam!
  Het extra licht kregen wij er “cadeau” bij……..😊

 151. Perfect bedrijf met prima monteur die denkt in oplossingen. Werd erg laat maar alles werd zonder haast gewoon perfect afgewerkt.
  Kan Carre van harte aanbevelen !

 152. Dat ging vlot! Het hele proces van voorlichting, offerte, opdracht en plaatsen ging razendsnel. Monteur Gerwin was deskundig, werkt netjes en wij zijn zeer tevreden over ons raam!

 153. Zeer tevreden! Vakkundig, snel en goed werk geleverd door monteur Gerwin.
  Ook het contact met Carré verliep heel goed, vriendelijk en vlot mbt planning en afgesproken tijden en een mooie prijs.
  Ik beveel Carré iedereen aan!

 154. op 29 september is er een occasion dakraam geplaatst,dit was een heel net raam.
  Gerwin heette de monteur die het raam plaatste,hij was er op de afgesproken tijd.
  ik ben tevreden over hoe het werk is uitgevoerd

 155. Maarten (Doesburg)

  Meer dan tevreden! Vanaf het eerste contact met Seino liep alles soepel. Diverse mails over en weer waarna al mijn vragen beantwoord waren en ik een offerte kreeg. De scherpe prijs (beste van de drie opgevraagde) en het snelle en vriendelijke contact gaven de doorslag.

  Ook de levertijd was meer dan prima, ca. 3 maanden (incl bouwvak) terwijl concurrenten soms op 6-8 maanden zaten. Vervangen van ons dakraam was met ongeveer een uurtje gerealiseerd op de overeengekomen datum en tijd. Alles schoon opgeleverd en het oude raam meegenomen.

  Als ons zolderraam over een paar jaar aan vervanging toe is hoeven we niet meer te zoeken: Carré it is 🙂

 156. Super blij met onze nieuwe Velux lichtstraat.
  Jammer dat ik geen foto’s kan toevoegen maar heel blij met het mooie resultaat.
  Aalt heeft een top klus geleverd! Heel erg bedankt!

 157. Zeer vakkundig, accuraat en snel werk geleverd.
  Ook qua planning, afgesproken tijden volgens plan verlopen. Daarnaast een mooie merken(velux) tegen een mooi tarief.
  Kan niet anders zeggen PERFECT, niet googelen maar CARRÉ de opdracht geven

 158. Familie Diepeveen

  Nadat Carre bij onze achterburen zijn geweest.
  Hebben wij ook een offerte laten maken voor 3 kunststof dakramen.
  De offerte hadden we snel binnen.
  We zijn nog een keer langs geweest op de zaak om de raambekleding uit te zoeken.
  Vandaag heeft Gerwin alles geplaatst.
  Hij was keurig optijd en heeft alles netjes geplaatst en de rotzooi weer meegenomen.
  We zijn zeer tevreden over Carre en Gerwin

 159. Wij hebben 2x velux ramen aangevraagd bij diverse bedrijven. Carré communiceerde meteen leuk en goed. Ook na het geven van de opdracht. Aalt Keurhorst heeft ze vandaag geplaatst. Hij werkt snel, netjes en heeft aandacht voor details. Hartelijk dank hiervoor, Bart en Gerda van Dijk

 160. We zijn enorm tevreden over onze aankoop bij Carré dakramen. Geen gladde verkooppraatjes maar gewoon eerlijk, recht toe recht aan advies. De prijs kwaliteitsverhouding is top en de communicatie verliep heel soepel. Ook de plaatsing verliep goed en is heel netjes gedaan. Een aanrader!!

 161. Wij hebben 3x velux ramen aangevraagd bij diverse bedrijven. Carré communiceerde meteen leuk en goed. Ook na het geven van de opdracht. Ook de uitvoering (monteur) was meer dan plezierig. Wat een harde werker met aandacht voor alles. Werkte erg netjes en vrijwel geruisloos. Wij danken Carré voor het brengen van het licht op onze zolder! Nico en Ellen.

 162. Gonda Wiekenkamp

  Wat een super fijn bedrijf is dit. Denken mee hoe je het beste je dakramen kan vervangen.
  Vooraf netjes de datum afgestemd in verband met montage. Op de montagedag zelf liep ook alles gesmeerd. Ik ben zeer tevreden met mijn “nieuwe’ dakramen.
  Heel erg bedankt team Carre!

 163. Top zaak; geen praatjes maar gewoon “poetsen”. Velux is natuurlijk een dankbaar product (onmiddellijk resultaat) maar hele proces van a tot z soepel en zoals je graag wil dat de zaken gaan. Volgende raam wordt hier zeker ook weer besteld.

 164. Van tevoren al goede reacties gelezen. Contact ging snel. Ik was zelf vrij laat met het aanvragen van een dakraam. Wilde deze erin hebben voor september i.v.m. bevalling maar net voor de bouwvak dacht ik dat het niet zou gaan lukken. Gelukkig was er toch nog een plekje vrij om dit te realiseren. Er is netjes gewerkt en afgewerkt en ik ben super blij met het resultaat, monteur ook vriendelijk. Dus het is zeker een aanrader om bij dit bedrijf een dakraam te laten plaatsen en ik zal dit ook als mond op mond reclame doorgeven!

 165. pj eekelschot

  een prima bedrijf goede afspraken netjes geplaatst fijne omgang met de klant zeer aan te bevelen

 166. Kees en Jolanda Verwoert

  Prima afspraken, goede communicatie, top monteur die met je meedenkt en uitstekende afwerking. Zeer tevreden met onze nieuwe dakramen!

 167. Carré dakramen heeft vlot en vakkundig een nieuw dakraam geplaatst. Ook werd alle afval afgevoerd. Echt service

 168. Theo Olthof

  Na het aanvragen van de offerte, verloopt alles snel. Direct reactie en daarna bespreken wat de mogelijkheden zijn. Vriendelijk geholpen en de 4 nieuwe dakramen konden snel op 20 juni 22 geplaatst worden. Vlot en professioneel. Prima vakwerk!

 169. blij met vervangen van velux dakraam door carre dakramen , duidelijke en heldere afspraken, snelle service en plaatsing door vakbekwame medewerker, alles netjes schoon opgeleverd.
  kortom voor dakramen moet je bij Carre zijn.

 170. Bij dit bedrijf offerte aangevraagd voor het leveren en plaatsen van 2 gebruikte Velux dakramen in Arnhem.
  Seino Pas heeft snel gereageerd en nog wat vragen gesteld en daarna de offerte gemaild en telefonisch toegelicht.
  De plaatsing kon vrij snel en de heer Keurhorst heeft deze ramen zeer deskundig gemonteerd.

 171. Cor en Debora

  Gisteren zijn er twee dakramen geplaatst door Aalt. We zijn er hartstikke blij mee!!! Je zolder is gelijk geen zolder meer.
  Ze zijn keurig geplaatst, alle rommel ging mee, het stof kon neerdalen, goed zuigen, afnemen en klaar, in een woord prachtig!

 172. Afgelopen vrijdag 10-06-2022 had de monteur het oude dakraam op een keurige manier verwijderd.

  Wij hadden gekozen voor een wit gelakte kunststof Velux uitzet-tuimel dakraam met screen + verduisteringsgordijn + hor
  Het nieuwe dakraam had de monteur tevens zeer spoedig en keurig geplaatst.

  Na het plaatsen kregen we als verassing een emmer met schoonmaakartikelen + extra’s.
  De monteur maakte een geintje “voor als het gaat lekken” 😉
  De monteur heeft het oude dakraam meegenomen + verpakkingsmateriaal, scheelt ons weer een ritje naar de stort.

  Wij zijn zeer tevreden over Carre Dakramen
  # vriendelijk personeel # scherpe prijzen # snelle levering en plaatsing

 173. Wij zijn erg tevreden met het prettige ontvangst in de showroom en de afspraak die daarna gemaakt kon worden om de dakramen te plaatsen. Geen lange wachttijden en het plaatsen was binnen enkele weken geregeld. Ook de monteur was erg vriendelijk. Wij bevelen dit bedrijf van harte aan!

 174. Floris en Annie van Driel.

  Goede service, konden de dakramen in de showroom bekijken en onze vragen kwijt. Levertijd snel en in goed overleg. We hebben verschillende offertes ontvangen, voor compleet velux en combi budget dakramen, zoals in de showroom getoond. De 4 kunststof dakramen zijn in 1 dag geplaatst. De monteur was vakkundig en erg vriendelijk. Kortom wij zijn blij en tevreden met onze nieuwe dakramen.

 175. Winnie de groot

  Ben erg blij met mijn dakraam.
  Vakkundig geplaatst en nog snel ook.
  Monteur Aalt heeft ook alles netjes achtergelaten. Dit bedrijf is zeker een aanrader!

 176. Fijne en duidelijke communicatie vooraf. Bij een vraag naar een offerte kreeg ik meerdere opties duidelijk en overzichtelijk aangeboden.

  Bij ons de bestaande tuimelramen laten vervangen door nieuwe kunststof ramen. Ramen zijn netjes en vlot geplaatst. Ook op het moment dat een raam niet paste op de bestaande aftimmering werd er netjes meegedacht en het probleem opgelost. Hierdoor hoeven wij niet eens te schilderen. Vakkundig werk. Erg tevreden!

 177. Carre dakramen hartelijk dank voor de snelle levering van de dakramen met rolluiken.
  Carre heeft bij ons oude dakramen(4 stuks) gedemonteerd en nieuwe kunststof dakramen met rolluiken geplaatst.
  Dit is vakkundig door monteur Aalt gedaan, deze monteur heeft alles keurig netjes gedemonteerd en weer gemonteerd zonder rommel te maken en we hoeven zelfs niet te schilderen zo netjes heeft hij gewerkt.
  Natuurlijk heeft dit ook te maken met de kundigheid van binnendienst personeel zodat alles weer op elkaar past.
  Super mooi geworden en we zijn er blij mee!
  Fam Spies

 178. Fam.Janse de Jonge

  Keurige afhandeling van het proces van het plaatsen van 2 dakramen.
  Gewoon zoals je het verwacht.
  We kunnen dit bedrijf zeker aanbevelen !
  fam.Janse de Jonge

 179. Prima ervaring met Carré. Fijne communicatie vooraf en keurige plaatsing op de dag van levering. Wij kunnen Carré van harte aanbevelen, zeker ook gezien de scherpe prijzen voor Velux dakramen.

 180. Martin van der Kwast

  Wij hebben 4 dakramen laten plaatsen inclusief verduisteringsgordijnen en screens, prijs van alles zeer gunstig, de klantvriendelijkheid is uitstekend en ze komen de afspraken goed na.
  Monteur Gerwin heeft alle 4 de ramen binnen 1 dag geplaatst en netjes afgewerkt, tevens alles netjes en veegschoon opgeleverd. en alle restafval wordt meegenomen.
  De ramen zijn perfect gemonteerd.
  Wij zijn erg tevreden over de service en de plaatsing.
  Volgende keer weten wij Carre dakramen weer te vinden.

 181. Wilco en Hellen van Capelle

  In 1 woord wat een top bedrijf.

  2 kunststof dakramen op zolder laten installeren en de afwerking is zoals wij graag wilden.

  Het contact met Seino was erg goed, hij wist precies wat wij wilden.

  De installateur was ook een hele nette man, geeft ook een fijn gevoel.

 182. Niels en Karin

  Recentelijk 2 dakramen vervangen. In het voortraject veel gesproken met Seino aangezien we een dakraam met melk glas wilde. Dit was niet mogelijk, maar tegen een kleine meerprijs hebben zij het glas geregeld en er zelf in geplaatst. De montage was klaar binnen een dag en er werd goed werk afgeleverd. Super blij met het resultaat.

 183. Erik Van De Braak

  Na bezichtiging in de showroom heel snel een offerte ontvangen. Dakraam kon al naar een paar weken geplaatst worden. Dat is snel en vakkundig geplaatst. Gat was snel gezaagd, kozijn en raam gemonteerd, afgetimmert en ook de verduistering met rolhor gemonteerd. Afval tevens meegenomen. Alles binnen een halve dag.

 184. Snelle offerte met nette prijs.
  Snel geleverd en plaatsing snel en soepel verlopen!
  Goed werk geleverd! Ga zo door!

 185. Erg vriendelijk, leveren goede prijs kwaliteit en zijn flexibel. De plaatsing van ons dakraam moest worden uitgesteld tot dat er een passend gordijn beschikbaar was, dat was geen enkel probleem voor hun. De plaatsing van het dakraam (op een hele lastige plek ) was binnen een halve dag gebeurd!

 186. M. Snetselaar

  Super fijn contact gehad met Seino van Carre! Eerst wat vragen mogen stellen en een goed advies.
  Na een paar weken kon het raam al geplaatst worden, dit is super netjes gedaan!
  We kregen een leuke attentie nadat het geplaatst was.
  Erg tevreden en zeker aan te raden!

 187. Gea Diepeveen

  Na onze aanvraag voor een offerte voor de vervanging van een dakraam op zolder kregen we een duidelijke aanbieding met diverse keuzemogelijkheden in materialen en prijzen. Er was direct een fijne en snelle communicatie. De montage werd keurig ingepland en op de afgesproken dag kwam de monteur. Deze was erg vriendelijk, werkte nauwkeurig en netjes en heeft na afloop verpakkingsmateriaal en oude raam afgevoerd.
  We zijn heel tevreden over dit bedrijf!

 188. Marjan Rossewij

  Alles naar wens en zowel in Veenendaal als Gerwin de monteur doen wat zij doen moeten. Gerwin heeft alles netjes achtergelaten en meegenomen. Zeer tevreden over de gang van zaken

 189. We zijn naar Veenendaal geweest en hebben er een goed advies gekregen. De volgende dag een prima en duidelijke offerte en een plannings data. Wat schets onze verbazing een telefoontje of ze over 2 weken mogen komen. Het resultaat is geweldig keurig werk afgeleverd door een vakman. We zijn dus zeer tevreden en kunnen dit zeker aanraden.

 190. Direct na onze aanvraag voor een offerte voor de vervanging van twee dakramen op zolder kregen we een duidelijke aanbieding met diverse keuzemogelijkheden in materialen en prijzen. We hebben gekozen voor Velux kunststof dakramen.
  De monteur was heel vriendelijk, werkte nauwkeurig en netjes en heeft na afloop verpakkingsmateriaal en oude ramen afgevoerd.
  Bovendien heeft hij met betrekking tot een oude lekkage op de vliering vakkundig advies gegeven en deze vervolgens gerepareerd .
  Wij zijn zeer tevreden over Carré Dakramen.

 191. Ria de Groot

  Snelle levering, het dakraam is keurig geplaatst en netjes afgewerkt. Het afval allemaal meegenomen. Prima!

 192. Ron van Straalen

  Vandaag is ons dakraam geplaatst UK08, omdat het raam niet door het trapgat paste, heeft de monteur een stijger opgebouwd met daaraan een takel. Het Dakraam zit er mooi in met dank aan de vakkundige monteur.

 193. M. Werkmeester

  Vanochtend bij mij 1 en bij de buren 2 dakramen geplaatst. Het was een fijne samenwerking met de vakkundige monteur/timmerman en ging super vlot.
  We zijn dan ook zeer tevrede.
  Hartelijk dank Marnix en buurman Johan

 194. Romke Romkema

  Vandaag 5 houten velux dakramen laten vervangen voor kunststof dakramen. Hele nette offerte gekregen van Carré dakramen en ze konden snel plaatsen. De monteur was zeer kundig, vriendelijk en snel. Vrijdag wordt er nog een raam afgetimmerd aan de binnenzijde want deze paste net niet op het bestaande binnenwerk.

 195. Goede service, snelle plaatsing. De monteur was vakkundig en erg vriendelijk. Kortom wij zijn tevreden met onze nieuwe dakramen.

 196. We zijn erg tevreden over het geplaatste dakraam. Echt vakwerk. En heel snel geplaatst.

  Daarnaast zijn jullie proactief met een advies gekomen, wat erg fijn was en de aantrekkelijke prijs gaf uiteindelijk de doorslag.

 197. 3 nieuwe dakramen gekocht bij en geplaatst door Carré. Contact was snel en vakkundig. Alles ging in goed overleg. Vorige week laten plaatsen. Ging allemaal erg soepel, monteur was erg netjes, nam alles door voordat hij weg ging, en liet het keurig achter. Helemaal blij mee.

 198. We zijn erg blij met ons kunststof Velux dakraam. Klantvriendelijk geholpen en snel en netjes geplaatst. Top!

 199. Samen met de buren wat oude ramen laten vervangen.
  Dit is het tweede raam dat Carre voor ons geleverd heeft, een terugkerende klant is een tevreden klant.
  Er wordt zorgvuldig gewerkt en al het oude spul wordt netjes meegenomen.
  Prijs en kwaliteit zijn prima in orde, communicatie rondom offerte en levering een voorbeeld voor veel andere bedrijven.

 200. Duidelijke communicatie, snelle levering en plaatsing. En voor een eerlijke prijs. Wij zijn erg tevreden over Carré ( levering ) en Keurhorst ( plaatsing ) en bevelen beide bedrijven aan.

 201. Fam. van der Velde

  Wegens een lekkage heeft Carré dakramen ons super snel binnen 1 dag geholpen
  met het vervangen van het dakraam. Topservice dus.
  De monteur heeft netjes gewerkt en al het oude materiaal en verpakkingen meegenomen.
  Wij zijn tevreden met de uitgevoerde werkzaamheden en kunnen Carré dakramen
  van harte aanbevelen.

 202. Goede, snelle en duidelijke communicatie vanuit Carré.
  Goede en kundige vakman die het dakraam binnen no time heeft geplaatst. Zeer tevreden 😁

 203. Heel tevreden over de 2 dakramen die op zolder zijn geplaatst. Heel mooi, netjes geplaatst en zeer veel lichtinval.
  Goed advies gekregen! Zeer tevreden mee!

 204. Bij ons zijn er op 21 februari 5 dakramen vernieuwd door Carre dakramen, samen met nog 2 buren in totaal 16 stuks. We moeten zeggen dat ze top service hebben geleverd, alles mooi op tijd, geweldig hoe de kraan de grote ramen over het dak manoeuvreerde, en de 3 monteurs echt klasse gaan netjes te werk, waren heen en weer aan het bikkelen en ondanks de stromende regen zat alles er in 1 dag netjes in, top klasse! Complimenten voor het hele team van Carre.

 205. Vandaag 2 nieuwe dakramen geplaatst, zeer netjes afgewerkt door de monteur, fijn dat de monteur zeer bereidwillig was om een dakraam buitenom met m.b.v 2 ladders naar boven te brengen complimenten.
  Zeer fijne communicatie Carré met Seino.
  Een betrouwbaar bedrijf, zeker aan te bevelen.

 206. Vandaag 21 februari zijn Carré dakramen en hun monteurs bij mij en mijn twee buurmannen aan de slag gegaan voor het vervangen van in totaal 16 oude houten velux ramen, voor nieuwe kunststof dakramen.
  Ik moet zeggen grote complimenten voor de drie monteurs die echt met z’n drieën hebben lopen buffelen om alles af te krijgen.
  De service en klantvriendelijkheid van dit bedrijf en ook hun monteurs zijn echt een visitekaartje.
  Ik zou zeggen mocht je goede ramen en service zoeken dan zit je bij Carré dakramen en monteurs aan het juiste adres.

  Bedankt voor de goede zorgen jongens (monteurs) en Carlo en Seino voor de order begeleiding en adviezen.

 207. Wat een topbedrijf!! Snelle reactie, goed advies en actief meegedacht. Wij hadden geen haast met het plaatsen, maar het kon allemaal in korte tijd gerealiseerd worden. Monteur heeft vakwerk geleverd en alles keurig netjes achtergelaten. Niets anders dan lof.

 208. Wij zijn heel tevreden over het eindresultaat. Er is een groot dakraam van 1.50 x 1.00 m in onze uitbouw geplaatst. Carré heeft keurig werk verricht en kwamen dit zelfs met spoed voor ons verzorgen. Wat wij prettig vonden is dat er echt met je wordt meegedacht om tot de best passende oplossing binnen de mogelijkheden te komen. Ook de afwerking is heel netjes en al het bouwafval is afgevoerd. De prijs-kwaliteit verhouding is ook dik in orde dus wij bevelen Carré Dakramen van harte aan.

 209. 1 Velux dakraam laten plaatsen. Offerte snel binnen en plaatsing soepel geregeld vlgns afspraak. Prima werk geleverd.

 210. Vanmorgen een monteur langs geweest. Heeft netjes gewerkt en zelfs wat extra service verleend. Heel blij mee. Mooie dakramen ontvangen die er weer een tijd tegen kunnen. Ik zou dit bedrijf andere mensen zeker aanbevelen.

 211. Drie dakramen vervangen voor ‘nieuwe’ gebruikte Velux ramen.
  Vlot en goed werk afgeleverd.

 212. MAAS VAN DEN HUL

  Dakraam in de badkamer laten vervangen. Fijn geholpen, goed geadviseerd. Montage keurig netjes gedaan. Aanrader!

 213. G. van 't Riet

  Heel oud kantelraampje door Carré laten vervangen.
  Het eerste contact was al heel prettig; snelle respons, duidelijke communicatie, meedenken en een snelle afspraak. Op minstens één van de punten schoten gerenommeerde bedrijven, die ik daarvoor al contacteerde, ruim tekort.
  Plaatsing ging vlekkeloos en beheerst; geen schade aan het schilderwerk van de week ervoor aan wanden en houtwerk en alles keurig weer achtergelaten.
  Ik vraag Carré graag voor een volgende klus!

 214. Voor de tweede keer hebben we dakramen besteld bij Carré Dakramen. Na goed advies van Carlo hebben we twee ramen laten vervangen en één nieuw dakraam laten plaatsen. De uitvoering werd gedaan door Aalt. Het werk werd netjes uitgevoerd en al het afval afgevoerd. We zijn zeer tevreden met het resultaat!

 215. 2 dakramen laten vervangen door A. Keurhorst Bouw, te Ederveen.
  Niets dan lof voor deze vakman, perfect!
  Prettig in de omgang, werkt keurig en levert kwaliteit.
  Ondanks dat zonnepanelen kritisch dicht (5 cm) op de dakramen liggen, wist hij de klus te klaren met enige improvisatie en de nodige geduld en volharding . Daarbij speelt zijn ervaring en vakmanschap ongetwijfeld een rol.
  Iemand die in een probleem een uitdaging ziet en duidelijk plezier heeft in zijn werk.
  Voor een volgende keer zou ik het hem zo weer laten doen.

 216. Gertjan Wichers

  In September bij Carré geweest om naar de verschillende mogelijkheden te kijken waar we keurig netjes geholpen werden. Daarna offerte via de mail ,deal afgesloten en afspraak gemaakt voor plaatsen op 3 januari 2022 .De dakramen zijn net geplaatst ziet er keurig uit. Al het afval en oude ramen weer afgevoerd top !!
  Bedankt voor de emmer met schoonmaakmiddelen leuke attentie .

 217. Carré kon snel overgaan tot plaatsing van het dakraam. Monteur Gerwin was snel met plaatsen en werkte het afval netjes weg. Carré is zeer aan te raden!

 218. Prima contact met het bedrijf gehad, snelle reacties, meedenken en aanpassingen. 3 dakramen vervangen en 1 nieuw geplaatst door de monteur Gerwin. Deze man is een echte topper. Keurige man en alles netjes gemaakt.

 219. Vandaag dakraam laten plaatsen, alles netjes afgewerkt door een prima vakman.
  Ben zeer tevreden v.w.b het afvoeren van het afval en hoe het achter gelaten is,
  ook het contact met de verkoper ( informatie en afhandeling ) ging prima.

  Gert

 220. R Schoonderbeek

  Snelle vakkundige plaatsing van een gebruikt velux dakraam door BSB.
  Al het afval netjes meegenomen. Top

 221. Ik heb twee dakramen laten vervangen. De monteur (Erwin) kwam keurig op tijd en heeft het naar volle tevredenheid uitgevoerd. Een probleem die hij tegenkwam ( slechte isolatie) heeft hij ook netjes opgelost.
  Keurig afgewerkt en alles schoon opgeleverd.

 222. Vandaag een dakraam op zolder laten plaatsen. Duidelijke offerte, goed contact met Carré Dakramen en goed en vakkundig geplaatst door de monteur. En het afval is netjes meegenomen. Dikke pluim!

 223. Correcte afspraken en keurige montage van dakramen. Netjes afgewerkt en schoon achtergelaten. Niets dan lof.

 224. Jacinta en Gerrit

  Prima bedrijf met goede kennis van zaken en goede kwaliteit materialen.
  Wij hebben 6 dakramen laten vervangen en dit werk werd in anderhalve dag uitgevoerd. Alles volgens afspraak.
  De monteur, Aalt Keurhorst, was erg vriendelijk, werkte snel en vakkundig.
  Problemen die hij bij de werkzaamheden tegen kwam werden goed opgelost.
  Alles werd keurig netjes afgewerkt en schoon opgeleverd, zeer tevreden.

 225. Vrijdag zijn er drie dakramen vervangen.
  Zeer nette monteur, die hard doorwerk.
  Alles netjes gemonteerd en afgewerkt..
  Het geheel voldoet aan onze verwachtingen van offerte tot montage.
  Al met al een net bedrijf.

 226. Vakkundig 2 dakramen vervangen.
  Alles netjes opgeruimd en meegenomen.
  Aardige monteur die wel van een bakkie koffie houdt 🙂

 227. Afgelopen vrijdag zijn er 2 dakramen vervangen en 1 dakraam vergroot en afgewerkt.
  Echt vakkundig en snel geplaatst. Super!
  Daarnaast is er ook echt schoon en netjes gewerkt.
  AANRADER!!!

 228. Familie Burgers

  Vrijdag 12-11-2021 zijn er bij ons 2 dakramen vervangen door Carré Dakramen. We zijn heel blij met de snelle levering en service.
  Alles is keurig geplaatst en afgewerkt. Vriendelijke monteur, sneller klaar dan gepland, werkte heel netjes.
  Wij vinden Carré echt een aanrader!

 229. In anderhalve dag heeft de zeer kundige monteur van Carré een versleten dakkapel verwijderd en het ontstane gat passend gemaakt voor het plaatsen van twee nieuwe dakramen. Alle restanten en montage afval zijn opgeruimd en afgevoerd! Wij zijn zeer tevreden met het werk van de aardige en vriendelijke monteur.

 230. In één woord …. geweldig. Super service. Mooi dakraam en keurig geplaatst. Zo’n Winlow dakraam is een aanrader.

 231. Zeer tevreden over de service van Carré Dakramen. Het plaatsen is netjes gedaan. Duidelijk door een vakman uitgevoerd.

 232. Familie Schoonderbeek

  Wij zijn zeer tevreden met het snelle plaatsen van onze dakramen. Ook de afwerking ziet er netjes uit.pluim voor de monteur

 233. Gisteren dakraam op zolder geplaatst.
  Zeer tevreden.
  Goed geplaatst.
  Netjes afval meegenomen. Pluim voor harde werker GERWIN.
  Bedankt.
  Gr. Gerard Beijer

 234. Huib van Mierlo

  2 dakramen perfect geplaatst door een ervaren vakman, vriendelijke kerel trouwens!
  Hij is er uiteindelijk een uurtje of 7 mee bezig geweest.

  Het was niet heel goedkoop, in dit geval geldt hetzelfde als voor spullen van Apple:
  De prijs is stevig, maar je hebt wel superkwaliteit.

 235. Carre heeft vorige week een kunststof Velux dakraam geplaatst. Ik ben zeer tevreden over hoe alles is verlopen. De monteur heeft netjes gewerkt, al het afval weer meegenomen, en bovendien ging het plaatsen veel sneller dan ik verwacht had.
  Ook de aftimmering ziet er netjes uit en paste precies, ik kreeg goed advies over hoe die verder afgewerkt kon worden. Het is een hele fijne en vooral lichte zolderkamer geworden.

 236. We zijn door Carre perfect geadviseerd toen ons dakraam aan vervanging toe was.
  Men droeg diverse mogelijkheden aan waardoor een ruime keuze-mogelijkheid werd geboden.
  Ook bezoek op locatie om te kijken of er niets geks tevoorschijn kon komen was perfect geregeld.
  De montage door Gerwin was professioneel en accuraat. Afval werd netjes afgevoerd.

  Zeker een aanrader een dakraam van Carre

  Onze welgemeende dank voor de correcte service en afhandeling.

  Piet en Betty Bos

 237. Marek Stępniak

  Netjes behandeld in de winkel en alles netjes geplaatst en opgeruimd. Beter gewoon kan niet. Volgende raam plaatsen wij ok via carre-dakramen.nl.

 238. Dat het prettig zakendoen is met Corstiaan en Carlo, wisten we al toen we ons Dakea KHV tuimelvenster drie weken geleden aanschaften om zelf in ons dak te plaatsen. Eergisteren begonnen we vol goede moed met het maken van een gat in ons dak, en gisteren konden we daar voor het eerst het dakraam in plaatsen om te checken of het frame goed hing. Met de scharnieren aan de bovenkant van het raam, is dat niet eenvoudig en er waren vier man voor nodig om de scharnieren in de rails te geleiden – en er weer uit te halen. Maar het ging, dus de rest van de dag vol goede moed de afwerking van goten en dakpannen gedaan.

  Alleen, toen we het raam definitief in de rails wilden plaatsen, ging het mis: een van de scharnieren verboog. Enorm balen en in het zicht van de haven gestrand, want die buig je echt niet recht. Direct een mailtje naar Corstiaan gestuurd, met de vraag of er een nieuw scharnier geleverd kon worden, en we misschien toch een helpende hand konden krijgen (want we zagen het éven niet meer zitten). Dat is wel een voordeel van Dakea: die hebben ook gewoon Velux-scharnieren, dus niks exotisch. En vanmiddag antwoordde Carlo al: of ik wat foto’s van het scharnier kon maken, dan kon hij checken of ze er een hadden. En dat hadden ze! Dus meteen erheen gereden, en het scharnier opgehaald. Perfecte passing, bleek bij thuiskomst. En de heren makten het nog bonter: ook al hebben ze het laaiend druk, Corstiaan was in de buurt en kon einde middag wel even langskomen om te laten zien hoe het werkt. Dat gaf moed, en voor de zekerheid had ik de buurmannen van gisteren geregeld maar dat bleek niet eens nodig… Wat wel enorm handig is -en wat je niet leest in de handleiding of video op de site van Dakea- is dat zuignappen eigenlijk onmisbaar zijn bij dit type raam, dat aan de bovenkant scharniert. Op die manier wordt het mogelijk om het raam naar buiten te tillen terwijl je zelf binnen blijft staan, in plaats van achterover uit je dak hangend het raam over je buik naar buiten tillend te moeten installeren. Ook de montage van de condensgoot op het dakbeschot zie je wel in de video, maar staat niet in de handleiding, dat was wel wat raar.

  Dát is de meerwaarde van deze jongens: ze denken mee, zijn super-klantgericht en voor absoluut acceptabele prijzen. Dikke pluim en Corstiaan en Carlo: dank voor het meedenken! Jullie en het team van Carré Dakramen kunnen bij ons niet meer stuk. De buren stonden er ook versteld van. Jullie hebben er wat fans bij!

  En zuignappen, mede DHZ-ers, zuignappen. Onthoud dat.

 239. Dit bedrijf heeft bij ons twee kunststof dakramen geplaatst. Dit is door de monteur keurig netjes gedaan. Het contact was goed, vooral de snelle reacties waren fijn. We hadden binnen een dag een reactie en snel een offerte.

 240. Dit bedrijf is zeker een aanrader, we werden snel geholpen en zeker voor een goede prijs !
  De dakramen netjes geïnstalleerd en mooi afgewerkt !
  Vriendelijk personeel !
  En na afloop kreeg ik zelf een leuk presentje heel attent !

 241. Klopt allemaal wat ik in meeste reviews heb gelezen, prima contact, elke vraag wordt keurig snel beantwoord. Om kosten voor kraan (we hadden 2 grote Velux ramen) te besparen heb ik geholpen met sjouwen. Dit was zwaar maar samen met monteur klus geklaard en een gezellige dag gehad.

 242. Marnix den Ouden

  Fijn bedrijf om zaken mee te doen.
  Snelle reactie en niet te duur.

  Op locatie komen nette vakmensen met een heel mooi eind resultaat!

 243. Jurgen Van Velzen

  Vanaf dat ik een belletje deedt tot het plaatsen overtrof me verwachtingen.
  Offerte snel gekregen
  Snel geleverd
  Nette en vakbekwame monteur
  Netjes alles opgeruimd na de klus
  En zelfs een kleinigheidje na de oplevering.
  Ik zeg op naar het volgende raam. En zeker aan te raden.
  Top gedaan team Carre.

 244. Im en Marian van Dijk.

  Vandaag een dakraam geplaatst aan de achterkant van ons huis. Wat is het prachtig geworden! Wij zijn helemaal blij. De monteur heeft zeer netjes gewerkt. Na afloop van het plaatsen is ook het huis nog gestofzuigd. Wat een service! 😍 En dan ook nog een cadeau gekregen. Helemaal top. Een zeer goed bedrijf en zeer prettig contact! Mocht het nodig zijn komen we zeker terug.

 245. Via google kwam ik bij Carre Dakramen terecht. Vanaf het eerste contactmoment tot het laatste heb ik dit bedrijf mogen ervaren als vriendelijk en zeer professioneel.
  Ik vond het lastig om een keuze te maken voor gebruikte dakramen, Dakea of nieuwe Velux ramen. Na overleg met een medewerker, die mij goed heeft geadviseerd heb ik gekozen voor Dakea dakramen met zonwering buiten en binnen. Dit heb ik nu een paar weken en ik ben zo blij met deze keuze. Bij het monteren kwamen we er achter dat mijn nieuwe Dakea raam niet helemaal paste, maar na overleg hebben ze het direct passend gemaakt, zonder extra kosten.
  De dag na plaatsing heb ik gebeld of ze voor de overige dakramen ook binnen en buitenzonwering konden plaatsen, omdat ik zo tevreden was over de professionele en vriendelijke houding van Carre. Mocht je ook nieuwe dakramen willen of binnen of buitenzonwering dan kan ik Carre Dakramen zeker aanbevelen. Ze nemen je alles uit handen wanneer je dit wenst! Echt een bedrijf met passie voor hun vak, zonder de klant uit het oog te verliezen. De kwaliteit, prijs en service die zij verlenen is echt top!

 246. Afgelopen week een 78 x 140 tweedehands dakraam met bovenscharnier gekocht en twee 4-pans dakvenster voor een garagezolder.
  Zeer tevreden over de afwikkeling, de onderhandeling en het contact. Zakelijk, vriendelijk, tegemoetkomend en behulpzaam, kom daar nog eens om in deze tijd.
  Aanbevolen bedrijf!

 247. Gerrit Weijman en Wilma van Rijswijk

  Wijzijn heel blij met onze 2 dakramen
  Hij was mooi op tijd
  Alles weer meegenomen
  Keurig netjes gewerkt
  Bedankt hoor

 248. Ida Lieftink

  Heel tevreden over ons nieuwe kunststof velux dakraam! Hele goede communicatie, komt afspraken na en is keurig geplaatst! Ik zou Carré aan iedereen aanbevelen!

 249. Wij zijn erg enthousiast over Carre Dakramen en kunnen hen van harte aanraden. In ons nieuwbouw huis hebben zij 4 Velux dakramen geplaatst (inclusief aftimmeren en verduisteringsgordijnen). Het contact met alle medewerkers van Carre hebben wij als zeer prettig en professioneel ervaring. De monteur heeft ontzettend netjes gewerkt en de dakramen zitten er keurig in.

 250. Familie Bos

  We hebben dakramen met rolluiken laten plaatsen. Ideaal om keuze te kunnen maken uit meerdere opties. Ze zijn inmiddels geplaatst door de monteur. Er wordt goed meegedacht en keurig gewerkt.

 251. Mike van Kempen

  Winlow dakraam besteld en laten monteren door Carré. Prijs kwaliteit verhouding zeer goed en service topwerk. Erg blij mee!

 252. Zeer vriendelijke meedenkende medewerkers. Goede informatie over de te leveren producten. Zeer vriendelijke nette en deskundige monteur van onze twee nieuwe dakramen. Zeer aan te bevelen.

 253. Eduard en Geeske de Jong

  We hebben een dakraam laten plaatsen door Carre, niets dan lof.
  Vanaf het begin tot het einde heldere communicatie, klantvriendelijkheid en deskundige plaatsing.
  Zeker een aanrader!

 254. 3 nieuwe kunststof dakramen besteld van het budget merk met screens en zonverduistering
  Afspraken goed nagekomen, keurig op tijd. Supernette installatie, echt vakwerk
  Goede prijs kwaliteitverhouding en geen onvoorziene kosten
  Alles ook keurig netjes achtergelaten echt Top, dank jullie wel
  Jullie zijn echt het aanbevelen meer dan waard!

 255. Adrie en Jolanda van Laar

  Weer naar volle tevredenheid 2 mooie Velux dakramen laten plaatsen. Goed communicatie met dit bedrijf. Aardig personeel en werken zo keurig en correct!
  Dit was ook de reden waarom we voor de tweede keer Carré hebben gekozen. Alleen maar goede ervaringen.
  Carlo en het Team Bedankt weer voor alles!!!

 256. Peter Hoekstra

  Eerlijk advies gekregen, vlotte afhandeling en plaatsing dakraam door een vakman! Kortom, zeer tevreden over de geleverde diensten.

 257. Goed advies, duidelijke offerte, en de uitvoering vanochtend super, snel en ook nog eens heel correct door verder te kijken dan zijn eigen werk en daar door net een stapje meer te doen.

 258. Ruud Koopmans

  Mijn ervaring met carre werd door meerdere momenten bepaald. Aangezien ik reviews belangrijk vind, zal ik deze beschrijven. Ik ben via telefonisch contact een overeenkomst aangegaan voor de aanschaf en installatie van 2 showroom model dakramen.

  Het contact verliep erg goed en was enorm naar tevredenheid. Het servicegerichte en klantvriendelijke meedenken en afhandelen waardeerde ik enorm.

  Op de dag dat de ramen geïnstalleerd zouden worden bleek dat het showroomdakraam er meer uit zag als een gebruikt raam. Mijn verwachting was anders bij een showroommodel dan wat ik voor me zag. Hierover heb ik meteen contact opgenomen met Carre en de eigenaar heeft dit opgepakt, verantwoordelijkheid genomen en opgelost. Hier kunnen mijns inziens veel bedrijven van leren. Door een paar kleine ingegrepen is het in grote mate weer opgelost en ben ik nu tevreden over het resultaat en de afhandeling.

  Nadat dit afgehandeld was werden de ramen geïnstalleerd. Dit werd door een externe gedaan. Wat een enorme klantvriendelijke en kundige man en hem zou ik iedereen aanraden. Daarnaast hoe hij als externe omging met verwachtingen van de klant en dat hij voor Carre werkt complimenten.

  Al met al kan ik Carre meer dan aanbevelen!!

 259. Geweldig bedrijf ,vlotte afhandeling komt afspraken na en heeft uitstekend personeel om de klus te klaren!

 260. Familie van 't Hof

  Een flinke klus op onze knusse zolderkamer, 3 grote, gekoppelde dakramen over bijna de gehele breedte.
  Gerco heeft de klus perfect geklaard, wat een vakman en prettig persoon. Gaat stilletjes zijn gang en doet wat hij moet doen, het resultaat een perfect afgewerkte dakramenpartij precies in stijl van het huis. Een oud huis is een uitdaging maar ondanks dat is alles perfect werkend en niets afgeraffeld. Dat de klus wat uitloopt en je dan alsnog de zolder helemaal opruimt en de tijd neemt om al het afval netjes mee te nemen dan ben je een echte vakman! Dank!

 261. Ik ben heel tevreden met Carré dakramen. Het afstemmen ging snel en voor de zekerheid is er ter plekke nog even gemeten voor de juiste maatvoering. De plaatsing van het nieuwe dakraam verliep ook vakkundig en snel, omdat een deel van het voorwerk al in de werkplaats was gedaan. Daardoor was de klus vroeger dan gepland klaar. Goeie service dus!

 262. Zeer aan te bevelen.
  Netjes volgens afspraken een jong gebruikt dakraam geplaatst.
  Snelle levering, vakkundige plaatsing door Gerwin.

 263. Anja van Nieuwamerongen

  Zo snel geplaatst, 2 nieuwe velux dakramen incl verduistering en met aftimmeren. Aardige en vakkundige monteur, wij raden het zeker aan iedereen aan!

 264. Gerwin Verkerk

  Gisteren een tweetal oude Velux dakramen laten vervangen. Carré en in het bijzonder Gerwin, super bedankt! Echt vakwerk👍

 265. Het dakraam oude model prima en snel geplaatst. Harde en vakkundige werker. Carre heeft met Aalt een goede onderaannemers geselecteerd!

 266. Goede service van Carré dakramen. Snel en vakkundig uitgevoerd door Seino en de monteur Gerwin van Boonzaaier Bouwservice. Ons velux dakraam gerepareerd en keurig afgewerkt voor een redelijke prijs. Kan ze iedereen aanbevelen

 267. Wij zijn bijzonder tevreden met Carré!
  Niet alleen werden we snel geholpen, ook de communicatie en uitvoering was erg goed.
  Dit i.c.m. een goede prijs is zeker een reden om voor Carré te kiezen!

 268. Wout van Essen

  Monteur Aalt heeft, onder het genot van een sloot koffie, heel netjes twee kunststof Velux dakramen geplaatst. Naderhand alle verkregen rommel netjes opgeruimd.

 269. Het thuiswerken heeft er toe geleid dat ik op mijn werkplek op zolder daglicht nodig had. Carré heeft onze wensen ter plaatse aangehoord en gerealiseerd: 2 uitzetramen met elektrische rolluiken met een afstandsbediening! Heel net werk geleverd en prima monteur! Resultaat: geweldig veel daglicht op zolder! Bedankt!

 270. Na het creëren van een kamer op zolder. Als thuiswerkplek en later als slaapkamer voor onze jongste, hebben wij voor Carré gekozen om de kamer te voorzien van 2 mooie, ruime dakramen.
  Het adviestraject verliep goed en vooral het advies om kleinere ramen te nemen dan wij in gedachten hadden, om zo beter aan te sluiten met de ramen op de eerste etage, en ik lijn voor het zicht vanaf buiten, gaf zeker dat extra vertrouwen.
  Kostentechnisch ook zeker competatief!

  Uitvoering was perfect! Alles volgens afspraak en monteur (Gerwin, je bent je lengte in goud waard) werkt netjes en secuur.

  De volgende keer zonder nadenken weer zaken doen met Carré

 271. William van Voorthuijsen

  Op advies van Carlo, geen studio maar 2 gekoppelde dakramen gekozen. Groter oppervlak en goedkoper! Doordat het koppelstuk zeer ondiep is, is het ruimtelijk effect nagenoeg gelijk. Blij dat we dit advies hebben opgevolgd.

  Montage is perfect en netjes verlopen. Al het afval mee terug genomen.

  Zou zo weer met Carre in zee gaan.

 272. Bertrick van den Dikkenberg

  Ik ben zeer tevreden met de service van Carre. Snel opgenomen met goed advies, dezelfde middag een passende offerte voorzien van opties, en buitengewoon goed meedenken met persoonlijke omstandigheden waardoor plaatsing verzet moest worden. Erg prettig contact.
  Plaatsing door Boonzaaijer Bouwservice uit Renswoude zette de prettige samenwerking voort. Fijn contact en goed advies. Resulteerde in een super netjes eindplaatje met 3 mooie circulaire ramen!

 273. Ik ben zeer tevreden met Carre. Vriendelijke mensen, goed advies, goede prijs en levering volgens afspraak. Precies zoals je het wilt hebben. Het betrof leveren en plaatsen van 3 dakramen.

 274. Wie dakramen nodig heeft en in de buurt van Veenendaal woonachtig is dan is Carré de specialist voor u. Wauw wat een snelle reactie tijd, goede adviezen en deskundig personeel. Alles naar wens meer dan tevrede. Toppers.

 275. Heel blij met ons zolderraam. Alles in korte tijd geregeld. Heel fijn, bekwame mensen en zeer klantvriendelijk. Denken goed mee in wat de beste oplossing is.

 276. Zeer tevreden met de plaatsing van 2 velux dakramen (geleverd) door Carré en in opdracht van Carré geplaatst door bouwbedrijf Keurhorst uit Ederveen. Goede informatie en snelle en correcte service en afhandeling. En goede prijs/kwaliteit verhouding. Doordat de ramen groter waren dan de trapopening moesten deze “buitenom” naar boven worden gehesen. Een uitdaging die met succes werd beloond. Al met al deze klus prima geklaard. Ik kan Carré zeker aanraden. Nu maar genieten van de mooie ramen.

 277. Marcel Schreuder Goedheijt

  Alles zeer vlot verlopen, van offerte tot oplevering van het dakraam. Zeer tevreden, netjes uitgevoerd. Carré dakramen is een aanrader voor wie een dakraam wil laten zetten.

 278. André Steffen

  Ons kleine oude dakraam laten vervangen omdat de stuifsneeuw naar binnen kwam. Snelle en goede levering en montage. Probleempje met stoffilter bij hergebruikt Velux raam snel opgelost. Wij zijn tevreden met het grotere dakraam en netjes afgetimmerd. Afval meegenomen. Wat ons betreft een bedrijf om aan te raden.

 279. Wijnand huisman

  Wat een super service. Eerst offerte laten maken door Seino en dat was super gedaan, wat een top service, en het plaatsen door A.Keurhorst is ook super en netjes gedaan wat een top en een goed bedrijf. Dank jullie wel. Mvg wijnand huisman

 280. Wij hadden een barst in een Velux dakraam, maar door de sneeuw van afgelopen week is de barst verder gesprongen waardoor de veiligheid niet meer aanwezig was. We hebben om 12.30 uur contact met Carre-dakramen opgenomen en om 15.00 uur zat er al nieuw glas in het raam.
  Super snelle service!!! en een vriendelijke monteur die netjes heeft gewerkt.
  Tevens werd het oude glas meegenomen en afgevoerd.

 281. Goede service, prettige communicatie met Carlo, snelle plaatsing binnen viertiendagen, monteurs werken netjes en zijn vriendelijk, We zijn erg tevreden met de dakramen het werkt perfect ook de verduisterring gordijnen zijn super we zullen zeker vaker samen zaken doen.

 282. Zeer tevreden over Carré dakramen. Er werd snel gereageerd op ons offerte verzoek en kregen vervolgens een nette/goede prijs aangeboden. Ook goed contact over wanneer de monteur zou komen. Erg vriendelijke monteur en er werd snel en keurig gewerkt. Ook het dakraam – wij zijn gegaan voor een Dakea raam – is helemaal naar wens. Wij zijn uitermate tevreden en komen voor een eventueel volgend raam zeker terug.

 283. raymond kloppenburg

  Via de helpdesk goede service, plaatsing dakraam was ook prima. Classico Velux dakraam valt tegen

 284. Fantastische club, Carré Dakramen. Mooi om Velux dakramen te hergebruiken!! Dat is pas echt duurzaam! Gisteren voor de tweede keer dakraam geplaatst. HR++. De monteur werkte snel, netjes en gezellig. Ook de service is super. Top!! Zeker een aanrader.

 285. Wat een held(en)!!!
  Zondag avond een mailtje gestuurd maandag morgen direct reactie en een oplossing plus offerte (op een maandag waar ze gesloten zijn!!!)

  Foto’s toonde een zeer vervelende situatie die direct aandacht nodig had… Het is heel sterk om vandaag de dag een oprecht bedrijf te vinden die van jou probleem ECHT zijn probleem maakt en oplost.

  Super bedankt! #service #vakwerk #supersnel #eerlijkeprijs #goedhart

 286. Bert van Ravenswaaij

  Na een eerste telefonisch contact al een goed gevoel. Mensen van Carré dakramen denken mee met de klant en na een bezoek van Carlo op locatie is een keurige offerte uitgebracht. Verder nette en prettige communicatie via de mail en ook telefonische vragen werden na tevredenheid beantwoord. Afspraak voor plaatsing verliep ook prima en ondanks een zeer regenachtige dag is, door het plaatsen van een extra zeil, het werk toch doorgegaan en is er een stukje vakmanschap afgeleverd zonder natte bedoeling. Geplaatst een nieuw Velux uitzet/tuimel dakraam met rolluik en plissé gordijn. Ziet er weer mooi en strak uit waar we jaren plezier van hopen te hebben. Voor vervangen van eventueel andere dakramen, weet ik wel waar ik moet zijn! Bedankt, Carlo en medewerkers!!!!

 287. Erg tevreden over de service van Carlo en Seino en hun team bij Carre dakramen. Duidelijk advies en begeleiding om goede keuzes te maken voor de te vervangen en nieuw te plaatsen dakramen en niet gericht op het verkopen van een zo duur mogelijke oplossing.
  De monteurs werkten stevig door om in een dag 4 dakramen te vervangen en 2 nieuwe te plaatsen met aanpassing aan de gordingen op de zolder.
  Ik zou iedereen aanraden om gebruik te maken van de diensten van Carre dakramen.

 288. Na een goed gesprek en advies een nette offerte gekregen. Daarna netjes telefonisch contact gehad over het plaatsen cq vervangen van mijn oude dakraam.
  25 januari is het dakraam vervangen zeer vakkundig en ook netjes alles weer opgeruimd.
  Ik ben zeer tevreden en geef jullie de houden loeki🙏👍

 289. Familie den Ouden

  Op 5 januari dakramen laten plaatsen na een zeer accurate offerte traject. De dakramen zijn netjes geplaatst en vakkundig afgetimmerd.
  Timmermannen beleefd en netjes. Advies en uitleg gegeven tijdens het plaatsen.

  Kortom bedrijf om aan te bevelen!

 290. Vandaag 2 dakramen laten plaatsen. Wij zijn zeer tevreden echt heel vakkundig werk hebben ze afgeleverd. Heel vriendelijk en hebben alles heel netjes schoon achter gelaten. En daarbij de communicatie met carre dakramen gingen ook heel fijn.. dus ik raad ze zeer zeker aan.

 291. 29 december 2020 drie dakramen laten plaatsen.
  De montage ging waar je op hoopt, vakkundig en vriendelijk.
  Maar ook de voorbereiding verliep fijn, een goede communicatie en prima prijs-kwaliteitverhouding.
  Ik kan Carré dakramen dan ook zeer aanbevelen.

 292. Wij bevelen Carré ten zeerste aan. Ze hebben ons dakvenster zeer vakkundig, snel en netjes geplaatst. Wij zijn zeer tevreden.

 293. Wij kunnen Carré zeer aanbevelen. Professioneel, vriendelijk, vakkundig, afspraak=afspraak en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Voor een volgende klus weten wij Carré te vinden!

 294. Dakraam nodig? Altijd naar Carre. Deskundig advies, aantrekkelijk geprijsd en vakkundig geplaatst.
  Zeer tevreden!

 295. Vanmorgen zijn bij ons 3 dakramen geplaatst. Zeer tevreden! Alles gegaan zoals afgesproken. Nette vriendelijke monteurs. Niet anders dan lof. Kan carré dakramen zeker aanbevelen

 296. Wij zijn erg te spreken over Carre dakramen. Een erg professioneel bedrijf die snel reageert op e-mails, duidelijk is in de communicatie en erg scherpe offertes maakt. Een aanrader!

 297. Carre dakramen heeft bij ons een dakraam geplaatst, Aalt de timmerman het dat zeer vakkundig en keurig netjes gedaan.
  Een prima bedrijf dat vakwerk levert!

 298. Van begin tot einde proces duidelijk en betrokken, zowel de offerte, prijs als de montage en oplevering. We zijn goed en vriendelijk geholpen. Bij vragen, is men goed bereikbaar en denkt waar nodig mee. Prijs-kwaliteit is meer dan goed. Aanrader!

 299. Vorige week een dakraam laten plaatsen door Carré Dakramen. Dit is perfect gegaan. Uitstekende communicatie vooraf met Carré. Vakbekwame plaatsing door bouwbedrijf Aalt Keurhorst.
  Zeer tevreden over hoe alles is gegaan.

 300. Adrie en Jolanda

  De Dakramen zijn super netjes geplaatst. De monteurs waren supervriendelijk en zeer ervaren!
  Een Top Team!
  Screens , verduisteringsgordijn en ook de jaloezie in de badkamer allemaal keurig opgehangen !
  Alle oude spullen worden meegenomen wat ook zeer fijn is. Een bedrijf wat betrouwbaar is en ook een goede en heldere communicatie heeft!
  Afspraken worden goed nagekomen dus volgend jaar mogen jullie weer terug komen voor de volgend klus!

  Heel hartelijk dank! Dikke 10 voor jullie!

 301. Fam. v. Schaik

  Super bedrijf. De monteur is een harde werker en erg precies.
  Ook de kraan machinist ,alles is vlot verlopen.
  Je bedrijf verdiend voor ons een negen.
  Super bedankt.

 302. Marianne Swank

  Bij ons zijn twee nieuwe Velux dakramen geplaatst. Vriendelijke en vakkundige monteur, mooi product en alles is mooi afgewerkt en opgeruimd achtergelaten.

 303. Het dakraam is vervangen en daarmee is de lekkage verholpen.
  Zeer tevreden over de snelle, vakbekwame en prettige service.

 304. Wij hebben 5 nieuwe dakramen gekregen via Carré. Snelle en keurige medewerkers .Alles op tijd volgens afspraak 100 % tevreden. Er liep een afspraak anders via een derde partij wat door Carré keurig opgelost is terwijl dat niet hun probleem was in principe . Dus jullie denken in oplossingen . Echt super nogmaals bedankt

 305. Op 30 september 2020 heeft Carre een nieuw dakraam geplaatst.
  Alles is keurig zoals we afgesproken hebben verlopen.
  Goede vakman die het geplaatst heeft ,complimenten.

 306. Zeer tevreden! De plaatsing is erg netjes gedaan en volgens afspraak. Op het laatste moment kozen wij voor het plaatsen met afwerking, ook dit was nog mogelijk.

 307. Marielle van Amersfoort

  Zeer tevreden over Carre-dakramen. Prijs/kwaliteit verhouding super!
  Betreft ramen: We hebben veel meer zonlicht op onze zolder door het plaatsen van een klein dakraampje, ook het grote zolderraam is super mooi geplaatst met behulp van een kraan. De monteur G. heeft mooi werk afgeleverd dus nogmaals, zeer tevreden

 308. We zijn opzoek geweest naar gebruikte dakramen en kwamen als snel bij Carré-dakramen uit.
  Eerst gebeld en ondanks de drukte van de vakantieperiode zijn ze snel op bezoek geweest.
  Snel een offerte ontvangen waar wij erg blij van werden.
  In verband met de vakantie zou het nog wel even duren voor we aan de beurt waren. Maar al snel werden we gebeld dat er een plekje over was. Helemaal geweldig. En ook nog eens een beter aanbod ivm de plaatsing en levering van nettere gebruikte ramen.
  De monteur was erg vriendelijk en ging netjes te werk. Hij heeft ons advies gegeven over de plaatsings mogelijkheden en in overleg precies en snel uitgevoerd.
  Hij was in een ochtend klaar en dat was voor 3 ramen en aanhelen van het dak.
  Wij zijn super tevreden en erg blij met onze ramen.
  Ons advies bel Carré.

 309. Henri (Veenendaal)

  Vanwege een lekkage bij een zolderluikje met Carre gebeld, omdat we toch al van plan waren om 2 dakramen te laten plaatsen ipv het luikje. Ondanks de grote drukte nam Carlo tijd voor ons en voorzag ons van goed advies en goede keuzemogelijkheden.
  Het plaatsen van de ramen is via Carré perfect uitgevoerd door Bouwservice Boonzaaijer Renswoude, inclusief de aftimmering, het verliep allemaal snel met goede kwaliteit en alles werd ook weer netjes achter gelaten. Onze complimenten voor zowel Carré als voor Bouwservice Boonzaaijer!

 310. Lous van der Stempel

  Fantastisch dat ze gebruikte dakramen aanbieden! Prima service en zeer vakkundig geplaatst!

 311. Tijdens mijn zoektocht naar offertes bij Carré uitgekomen. Voelde meteen goed. Prijs is reëel en installatie is erg vakkundig verlopen met een ervaren timmerman. Keurig vooraf gebeld, eventuele wijzigingen gaan netjes in overleg. Kortom: erg tevreden!

 312. Goede afspraken en levering!! Dakraam was snel erin gezet, ondanks dat er een elektrische kabel in de weg lag,prima overleg en werd er niet moeilijk over een oplossing gedaan. Top!!

 313. Nadat we besloten hadden om een nieuw raam te laten plaatsen, offerte opgevraagd bij Carre. Snelle reactie terug met meerdere opties waaruit we konden kiezen. Correcte afhandeling via de mail. Plaatsing goed verlopen. Alle afval meegenomen.

 314. Duidelijke communicatie en zeer behulpzaam in het voortraject, ramen volgens afspraak geleverd en ze zitten er mooi in. Aanrader!

 315. Wij wilden een dakraam, en vonden snel Carré. Dicht in de buurt, groot assortiment, nieuw en gebruikt, en ook de mogelijkheid om door een monteur te laten plaatsen. Carlo denkt mee met de klant, en de communicatie is vlot. Aanbevelenswaardig!

 316. Er zijn bij ons 2 dakramen geplaatst naar volle tevredenheid incl. schuine aftimmering. Monteur was professioneel en werkte netjes. Kortom goede zaak en nette montage. Aanrader.

 317. Pauline Kamphorst

  Heel erg blij met het dakraam wat er geleverd en geplaatst is.
  Ook ondanks de Coronatijd goede service en ook afstand gehouden. Top!

 318. 2 dakramen besteld en laten plaatsen, geheel naar wens. Wat een bak licht zeg. Complimenten ook voor de timmerman, keurig op tijd, netjes afstand gehouden (Corona-tijd) en uiteindelijk ook weer bezemschoon opgeleverd. Ontzettend tevreden.

 319. Ontzettend tevreden met de vriendelijke en heldere communicatie. Keurige levering en installatie van dakramen. Adviezen over screens en staan echt voor je klaar. Een aanrader.

 320. Na een kleine valse start in de showroom, perfect geadviseerd. De plaatsing verliep goed en de zolder is veel mooier geworden met de dakramen!

 321. Mooi nieuw dakraam, vlotte montage door een gezellige en kundige timmerman. Netjes gewerkt ook ondanks de harde wind en al het stof.

 322. Zowel vooraf als tijdens het plaatsen zeer prettige ervaringen met Carré Dakramen. Goede communicatie, alle afspraken netjes nagekomen en de dakramen zitten er perfect in. Aanrader!

 323. Marion ter Haar

  Wij sluiten ons aan bij alle tevreden klanten, alles zeer naar wens en volgens afspraak. Het resultaat is prachtig en de samenwerking met Carlo en Gerco kan niet beter! Bedankt voor jullie goede zorgen.

 324. Prima kunststof dakraam voor een zeer scherpe prijs.
  Het plaatsen is ook door Carré-dakramen geregeld, dakraam is perfect geplaatst door zeer kundige monteur.
  Alles netjes afgewerkt en opgeruimd, was erg blij met deze aankoop bij Carré-dakramen.

 325. Harry te Nijenhuis

  Beetje geschrokken van de prijzen van Velux verder gezocht op internet en beland bij Carré.
  Na afspraak een heldere prijsopgave met diverse keuzemogelijkheden. Snelle offerte en daaropvolgend een afspraak voor de plaatsing.
  Middels ZZPer Gerco van Ommeren uit Lunteren vervangen van 4 ramen. Prima werk en uiterst tevreden.
  Communicatie over het geheel was uitstekend.
  Carré is zeker aan te bevelen.

 326. Zeer tevreden over plaatsing dakraam. Prettige communicatie vooraf. Vriendelijk personeel.

 327. Anja (Amerongen)

  Zeer tevreden over het plaatsen van een dakraam. Tevreden over de prettige communicatie vooraf, tijdens en na de plaatsing. Zeer vakkundig en bekwaam personeel, vriendelijk en beleefd. Wij raden dit bedrijf dan ook van harte aan!

 328. Ik ben heel tevreden over Carré: de communicatie was duidelijk en beleefd, afspraken werden perfect nagekomen en de ramen zijn goed geplaatst. Een heel betrouwbaar en vakkundig bedrijf, ik raad ze zeker aan!

 329. Wij hebben 3 dakramen laten plaatsen. Wij zijn zeer te vreden over carré dakramen.
  Vanaf moment 1 is contact prettig. We kregen de juiste informatie over de ramen, tijd van plaatsing en extra mogelijkheden.
  Bedankt voor de service.

 330. H. v.d. Wetering

  Vriendelijke en vakkundige plaatsing van mijn tweedehands dakraam.
  Bedankt Carlo en Gerco!

 331. 15-1-2020 twee dakramen laten plaatsen. Dit is prima verlopen.
  Ook het contact voor en na het plaatsen was uiterst correct!

 332. Naar eerdere slechte ervaringen bij andere bedrijven gehad te hebben in contact gekomen met Carlo. Zelf ben ik in Veenendaal geweest om te kijken welke dakramen we graag wilde hebben. Een super advies gekregen en zeer vakkundig geplaatst. Ga zo door en ik zal Carre zeker aanraden aan vrienden en familie!

 333. Carré dakramen is in één woord SUPER Carlo, geeft een eerlijk advies een zeer scherpe prijs en bij mij kwam een monteur die netjes en deskundig z’n werk deed. Kortom een bedrijf die in graag aanraad aan familie en vrienden!! Carlo ga zo door👍🏼

 334. Heb een basis dakkapel laten plaatsen door de firma Carré. Contact met Carlo was prima een duidelijk verhaal en goede planning. Monteur heeft prima zijn werk gedaan en we zijn zeer tevreden.

 335. Echt een aanrader om dakramen te plaatsen door Carré. Zij geven vooraf goed advies en bespreken de mogelijkheden. Daarnaast worden de ramen vakkundig geplaatst.

 336. Op donderdag 17 oktober jl dakraam vervangen door Carré Dakramen, monteur was keurig op tijd en heeft zeer netjes en snel gewerkt. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat. Kortom een aanrader…..

 337. Fijn dat Carre dakramen de dakramen een tweede leven geeft. En super dat het dakraam zo snel geplaatst kon worden door Koenders.

 338. Gisteren 15 oktober, eerder dan verwachte een dakraam op de zolder vervangen. Zeer netjes en snel gewerkt, zodat het net voor de regen dicht was.
  Op verzoek overige twee ramen gecontroleerd en gesmeerd. Beide weer helemaal top.
  Zeer tevreden over geleverde raam en arbeid. Aanrader……

 339. nette plaatsing van 2 nieuwe dakramen van m8 naar m10, dus meer licht op de zolderkamer, aan te bevelen om hier wat te bestellen en laten plaatsen .

 340. Op donderdag 12 september 2019 drie dakramen geplaatst. Ik ben erg tevreden over Carré dakramen. De dakramen zijn zeer vakkundig geplaatst door Koenders Bouw.

 341. 3 dakramen laten plaatsendoor Carré dakramen. Gemonteerd door Koenders bouw snel netjes vakkundig.
  Fijne ervaring. Goede keuze dus.

 342. Super service!!!
  Goed advies, meedenkend, snelle levering en top montage door Koenders Bouw!!!
  Zeker een aanrader.

 343. Op zoek naar een leverancier voor een Velux Quatrro wordt je door Velux zelf naar anderen verwezen maar wat een teleurstelling was dat. Zelf dan maar gezocht en bij Carlo terechtgekomen. Een verademing! Wel een vlotte reactie op verzoek offerte en eerlijke adviezen. Dus bij hem besteld. Prijzen zijn prima en de plaatsing door Gerco ook top! Ik mag je deze firma warm aanbevelen!

 344. Heel blij met al het licht op zolder. Na snelle reactie op de mail en goed telefonisch overleg met Carlo heeft Carre binnen een maand de dakramen weten te plaatsen. Dag voor plaatsing nog even contact gehad met de monteur. volgende ochtend om 7 uur is hij begonnen en eind van de middag waren 3 dakramen geplaatst. Alles mooi afgewerkt en de ruimte weer netjes achtergelaten. Zeer tevreden over contact, service en geleverde kwaliteit.

 345. Ruud Mulder

  Ons dakraam moest vervangen worden. Wij zijn zeer tevreden over het plaatsen van het dakraam. Er werd goed met ons meegedacht. Communicatie met Carlo is goed. Afspraken werden nagekomen. Medewerker die het raam is komen plaatsen heeft zorgvuldig gewerkt en heeft geen rommel achtergelaten. Al met al een betrouwbaar en vakkundig bedrijf.

 346. Goed overleg gehad vooraf en ook ten tijde van het plaatsen prettige communicatie over de exacte plek.
  Ramen zitten er goed in, en de storm en regen van de afgelopen week ging (uiteraard) helemaal aan ons dak voorbij.

 347. Anke Dutman

  Prima ervaring met Carré dakramen. Gebruikte ramen zagen er heel netjes uit en de plaatsing verliep vlot.
  Behalve dat de ramen er heel netjes en strak inzitten is ook de communicatie vooraf een sterk punt. Carlo is sterk in het meedenken over waar en hoe de dakramen het beste geplaatst kunnen worden. Ondanks dat het bedrijf het deze tijd erg druk heeft zijn we toch vlot geholpen. Dus een servicegerichte instelling (de monteur belde ‘s ochtends nog hoe laat hij er precies zou zijn. Dat kom je ook niet vaak meer tegen) die gepaard gaat met een vakbekwame uitvoering van de werkzaamheden.

 348. Zeer tevreden met de diensten van Carlo.
  Ramen zijn netjes geplaatst door de collega van Carlo, ook geen rommel achtergelaten.
  Alles was goed doorgesproken en alle afspraken zijn nagekomen.

 349. Prima bedrijf ik kan u Carré dakramen zeker aanraden, goede prijs en met vakkundig personeel.

 350. We hebben een goed gevoel en een goed resultaat gekregen bij Carlo. Door de drukte was het wel wat lang wachten totdat we een offerte hadden, maar daarna was alles zo geregeld en geplaatst. Bedankt Carlo!

 351. Prettig contact via mail gehad. Snelle reactie op vragen en er wordt goed meegedacht. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding!
  2 gebruikte dakramen met nieuwe verduisterende rolgordijnen laten plaatsen. De monteur was er om 07.30 en om 10.30 zat alles er al in. Keurig opgeruimd en afval meegenomen.
  Dik en dik tevreden.

 352. Superfijne ervaring met Carré, goed advies gehad, afstemming, planning en installatie verliepen vlot. Eindresultaat mag er zijn! ik zou ze zo nogmaals vragen. mvg, Tim

 353. Voor onze nieuwe woning op zoek gegaan naar een leverancier die Velux dakramen kon plaatsen. Uitgekomen bij Carré en dat is een uitstekende keuze gebleken. Keurige en snelle communicatie, nette plaatsing en afwerking van de ramen inclusief de bijbehorende accessoires. Een topervaring die we iedereen van harte aanbevelen. Een volgende keer gaan we zeker weer contact opnemen met Carlo!

 354. Mooie strakke nieuwe kunststof dakramen geplaatst met verduisteringsgordijn en screen aan buitenzijde.
  Communicatie vooraf, tijdens en na afloop (persoonlijk en via de mail) was altijd snel, vriendelijk en duidelijk. Plaatsing door monteur verliep rustig en vriendelijk.
  Aanrader voor iedereen die nieuwe of gebruikte dakramen nodig heeft!!!
  Carlo, BEDANKT

 355. R.G.C. Dierick

  Vandaag is bij ons een dakraam geplaatst.. We kunnen nu met recht zeggen dat de vier zijden van Carré staan voor: vlug, vakkundig, vriendelijk en voordelig. Daarom kan ik dit bedrijf van harte aanbevelen.

 356. Robert-Jan Korteland

  Betrouwbaar bedrijf en kundig in de communicatie. Geringe wachttijd, in tijden van drukte in de bouw. Drie grote ramen incl. sunblockers en rolgordijnen laten plaatsen voor een heel goede prijs. De timmerman was netjes, vakkundig en gezellig. De ramen zitten er superstrak in, met een ambachtelijke aftimmering. Afval werd afgevoerd en alles is keurig opgeruimd. Een aanrader!

 357. Vandaag is ons nieuwe kunststof Velux zolderraam geplaatst, we zijn zeer tevreden,
  Monteur is erg kundig, vriendelijk en werkt erg netjes.
  Voor ons volgende dakraam kiezen we zeker weer voor Carré.
  Dankjewel Carlo.

 358. Zeer tevreden met het nieuwe dakraam. Fijne communicatie, snelle levering en montage, prima dakraam, besparing van kosten. Zeker een aanrader!

 359. Een zoektocht naar de vervanging van onze 2 Velux dakramen leverde al snel resultaat op. Carré dakramen beloofde ons snelle en betrouwbare vervanging van de gewenste ramen. Zelfs het type GGL-74 van Velux bleek bij Carré op voorraad. Kom daar maar eens om: een proto-type van 31 jaar oud, wat bijna nergens meer te vinden is. “Wie wat bewaart die heeft wat” zal Carlo wel gedacht hebben. En passant ook nog maar even een zolderraam bij Carré besteld. Binnen 4 uurtjes was de hele zaak geklaard door een zeer kundige medewerker van Carlo. En over de medewerking niets dan goeds: op verzoek (koffie!!) werden de beide ramen ook nog even snel afgevoerd naar de gemeente bij ons om de hoek. Hulde!!

 360. fam. Stokebrook

  Wij hebben gekozen voor Carré dakramen, omdat ons het concept van goedkopere tweedehands dakramen inclusief plaatsen interessant leek. Na een aantal keren contact gehad te hebben met Carlo over het aanbod en de prijzen hebben wij gekozen voor het plaatsen van 5 dakramen. Er is een datum voor plaatsing afgesproken en de ramen zijn kundig en op de goede plek gemonteerd. Het contact met zowel Carlo als met de monteur was prettig. Wij zouden Carré dakramen aan iedereen aanbevelen.

 361. Jaap Schaveling

  top gedaan, ben zeer tevreden, de timmerman was ook niet benauwd om verder nog wat vrijblijvende adviezen te geven over aanpak kamerverbouwing. Vriendelijk, gewoon goed.

 362. Deze week heeft Carré bij ons ramen geplaatst. Dit gebeurde heel vakkundig. Er werd op tijd begonnen, er werd netjes gewerkt en alles liep heel voorspoedig. Absoluut de moeite waard om met Carré in zee te gaan omdat aan de verwachtingen werd voldaan. Ik kan het iedereen aanraden om dit Veenendaals bedrijf in de arm te nemen!

 363. Op woensdag 9–1-2019 is er een nieuwe dakraam bij ons geplaatst. Er is snel en netjes gewerkt. Communicatie was goed, het uitwisselen van ideeën was ook top. Alles hebben ze netjes achter gelaten. zeker een aanraden om zaken met Carré dakramen te doen.

 364. Huub uit Breda

  Dinsdag 8 januari is ons dakraam vervangen door een 2e handse van Carré Dakramen. Zoals ik dat nu kan beoordelen is het vakkundig gedaan. De klus was snel geklaard. Binnenkort ga ik zelf nog even het dakraam wat bijschuren en met blanke lak bijwerken en dan hebben wij weer een prima dakraam.

 365. Prima bedrijf wat doet wat word afgesproken. Snelle reacties op de verstuurde mailtjes. Ook telefonisch goed bereikbaar.
  Tijdens het plaatsen dacht de monteur goed mee. Overlegde rustig en kwam met heldere antwoorden.
  Kortom als we weer een nieuw raam nodig hebben bel ik Carré.

 366. Wij waren opzoek naar een tweetal dakramen die perfect binnen onze zonnepanelen moesten passen. Carlo heeft ons hierbij uitstekend geholpen. Hij weet precies wat je zoekt en doet er alles aan om jou tevreden te maken. Ook tijdens de installatie was dit goed zichtbaar. De ramen zijn door Gerco exact op de juiste plaats geinstalleerd en inmiddels zijn de zonnepanelen ook geplaats met het gewenste resultaat. De conditie van de gebruikte ramen is ook perfect; geen enkele reden om voor nieuw te gaan. Nogmaals dank voor de service Carlo en Gerco.

  Zie hier het resultaat: https://afbeelding.im/6GwUlaWr

 367. Wij zochten 2 nieuwe onderhoudsvrije dakramen en zijn via een collega bij Carlo terecht gekomen.
  We zijn zeer prettig geholpen en goed geadviseerd door Carlo.
  De dakramen zijn inmiddels vakkundig geplaatst en zijn ook tevreden over de mooie screens en verduisteringsgordijnen inclusief plissé voor het grote dakraam die we besteld hebben.

 368. Een klein oud dakraam dat lekte laten vervangen door een jong gebruikt velux dakraam.
  Prettige en duidelijke communicatie en goede service! Helemaal tevreden!

 369. Ik was al geruime tijd op zoek naar een 2e hands dakraam. Op een gegeven moment zag ik een auto met de naam Carré. Hierna de website opgezocht. Alle contacten zijn daarna per mail gevoerd en tot volle tevredenheid (snelle reacties op vragen) afgehandeld. Alleen op de dag van plaatsing de monteur gezien en gesproken.
  Hij kondigde zijn komst ongeveer 20 minuten van te voren aan. Ook voor hem alle lof voor de (snelle) plaatsing.

 370. wij hebben twee dakramen laten vervangen,ze komen na wat ze beloven,vakkundig geplaatst.
  super te vrede.

 371. Wij zijn heel prettig geholpen met de verkoop van ons dakraam
  en de plaatsing Is perfect gedaan wij zijn hier superblij mee.

  Johan lodder

 372. Nadat onze dakramen in augustus snel, professioneel en goed geplaatst waren ,waren we al erg tevreden over Carré. Maar nu, na ruim 3 maanden hadden we ineens lekkage. Toen we een bericht hierover stuurde naar Carlo kregen we al snel reactie en de volgende dag kwam de monteur al langs. Het bleek condens vocht te zijn. Dit heeft de monteur gelijk verholpen.
  We waren erg blij met de snelle service. Wij zijn meer dan tevreden.

 373. Super geholpen. In oktober kwam ik via Marktplaats terecht bij Carré dakramen. Mijn ouders gestuurd om te gaan kijken omdat zij in veenendaal wonen. Ze zijn heel vriendelijk geholpen en raadden mij ook aan hier een dakraam te bestellen en te laten plaatsen.

  Zo gezegd zo gedaan.

  Vrijdag 16 Nov kwam de monteur keurig op tijd, heel vakkundig ook en het raam zat er snel in.

  Mochten wij nog eens een dakraam nodig hebben zouden wij zeker hier terug komen.

 374. Ons dakraam is snel en vakkundig vervangen.
  De prijs is prima.

  Wij zouden ze weer inhuren.

 375. Zeer tevreden over de aankoop van een nieuw Velux dakraam en de accessoires. Door een vakman geplaatst. Zit er perfect in. De volgende keer gaan we weer naar Carré.

 376. Vanochtend 3 dakramen laten vervangen door 3 nette tweedehands dakramen door Carré. Vanochtend keurig op tijd en alles in no time zeer vakkundig uitgevoerd door de monteur. In alle opzichten heel tevreden over dit bedrijf dat zijn afspraken keurig nakomt. Ik kan maar 5 sterren uitdelen zie ik, maar ze verdienen er wel 10.

 377. Daktuimelraam gisteren vervangen door monteur Kees. Prima werk afgeleverd, werkt heel
  vakkundig, netjes en snel. Waren heel tevreden met hem. Voorbereiding met Carlo prima.
  Goede afspraken, duidelijk en uitstekende prijs. Wij zijn heel erg tevreden met Carré…

 378. Erik Van Der Grijp

  Er is vandaag een groot dakraam geplaatst op zolder. We zijn erg tevreden met het resultaat. Monteur is een vakman! Carré dakramen komt zijn afspraken na, denkt mee en reageert snel op je e-mail. Voor ons een volgende keer zeker weer dit bedrijf!

 379. Heel erg tevreden over de dienstverlening. De monteur kwam op de afgesproken tijdstip en dacht ter plekke mee. Ben echt een leek, maar de monteur kon mij gauw geruststellen.
  Fijne ervaring met carre-dakramen.

 380. Henk van den Brink

  Wij zijn erg tevreden met de vervanging van onze oude dakramen en de perfecte afwerking.
  De afspraken zijn super nagekomen en alles volgens de planning.
  Wij willen Carre dakramen dan ook zeker aanbevelen

 381. Direct contact waarbij we goed op de hoogte werden gehouden. Daarbij de opties besproken en goed overleg gehad inzake de mogelijkheden voor onze dakconstructie. Uiteindelijk was meerwerk niet nodig maar heeft de monteur een prima oplossing gerealiseerd.
  Scherpe prijs en kwalitatief goed en vakkundig werk .
  De plaatsing van 2 grote dakramen was in een ochtend gebeurd, helemaal prima.
  Volgende keer zou ik weer naar Carré toe gaan.

 382. Gertjan Kruiger

  Contact was goed, duidelijk en eerlijk over de opties.
  Prijs is heel scherp.
  Plaatsing van 2 dakramen was in een ochtend gebeurd, helemaal prima.
  Volgende keer zou ik weer naar Carré toe gaan.

 383. We zijn zeer tevreden met ons nieuwe dakraam. Prettig geholpen en snelle levering. De monteur is vakbekwaam en werkt erg netjes. Al met al een prima zaak.

 384. Jelle Ganzeveld

  Goed, vakkundig en snel geplaatst.
  Het contact verliep heel plezierig.
  Heel blij met het resultaat.

 385. Vanwege de zomervakantie duurde het even voordat we een afspraak konden plaatsen, maar Carlo nam direct na de vakantie contact met me op. Toen was de afspraak zo gepland. Raam geplaatst, keurig werk afgeleverd! De monteur stelde ter plekke wat aanpassingen voor!
  Ik ben erg tevreden!

 386. Beste mensen van Carré,
  Dank voor het mooie werk! Wat een heerlijke ruimte is mijn zolder geworden.
  Ik kreeg een prima klusser ‘op mijn dak’, die keurig werk afleverde en erg goed meedacht. Dikke pluim voor Gerco bij deze.

  Leerpunt voor mijzelf: Ik heb één houten raam en één kunststof raam besteld. Hout leek me het mooist. Een volgende keer neem ik alleen kunststof, want het houten raam heeft hier en daar een likje lak nodig. Niks ernstigs, maar het is iets meer werk en bovendien vind ik het kunststof raam mooier dan ik had gedacht.

 387. Pieter Brons

  Het was prettig zaken doen. Ook de plaatsing ging goed en zonder problemen. Ben er helemaal happy mee.
  Mijn hartelijke dank.

 388. Wij zijn zeer tevreden met twee geplaatste (gebruikte) dakramen. Na deskundig en nuttig advies van Carlo zijn beide ramen vlot en netjes ingebouwd door Kees. Daar was ik blij mee, want deze klus durfde ik zelf niet aan. Echt vakwerk!
  Wat mij betreft een aanrader, die ik bij een volgende keer opnieuw zou kiezen. Dank voor het werk!

 389. Aanvraag gedaan voor het plaatsen van een gebruikt dakraam.
  Thuis de gording afstanden opgemeten, enkele types aangevraagd, prijzen voor gehad, netjes!
  Achteraf via de woningbouw is het plan gewijzigd. Een dakluikje aan de achterzijde zou mogen verplaatst worden om zonnepanelen te kunnen plaatsen. De aanvraag gewijzigd door dichtmaken dak en weer achteraf besloten het dakluikje te verplaatsen aan de voorzijde en de nieuwe gebruikte dakraam ook te plaatsen aan de voorzijde.
  Afspraak gemaakt. Meneer Kees is het komen monteren. Netjes en snel gedaan en voor een redelijke prijs!
  Aanrader!

 390. Problemen met een dakraam in een huis wat ik verhuur in Nieuwerkerk a/d IJssel.
  Zelf woon ik in het buitenland, dus kon ik lastig met mensen in contact komen.
  Carre-dakramen heeft het zeer professioneel voor me opgelost, en alles met de huurster keurig geregeld, die ook zeer tevreden was. Kan Carre dakramen zeker aanraden! top werk, bedankt!

 391. Super goede ervaring gehad met Carré Dakramen! 2 oude dakramen zijn bij ons vervangen door 2 jong gebruikte. De dakramen zijn netjes geplaatst en afgetimmerd aan de binnenzijde. Na een paar weken zagen we wat druppels op de vloer en op het afgetimmerde gedeelte rond het raam zagen we watersporen. Nadat we dit aangaven bij Carlo is de monteur die ze geplaatst heeft snel langs geweest en heeft ontdekt dat de nokvorsten niet goed lagen. De ramen waren dus wel goed geplaatst maar de oorzaak lag ergens anders. Deze service is kosteloos uitgevoerd door Carré, super service. We raden iedereen die wensen heeft op het gebied van dakramen om dit door dit bedrijf te laten uitvoeren.

 392. Nog steeds blij met onze kunststof dakramen!
  Carlo heeft meer dan genoeg keus en denkt met je mee zodat je het juiste raam krijgt. Levering was prima en op korte termijn, zodat we snel onze nieuwe dakramen hadden.
  Tip voor de monteur is dat hij het even aangeeft voor hij alles vast maakt, dan hadden we er even een doekje over kunnen halen. Nu kom je er op sommige plaatsen niet/moeilijk bij. (In combinatie met verduisteringsscherm, wat overigens keurig overgeplaatst werd!)

 393. super blij met ons raam, heel mooi geplaatst en alles keurig op tijd volgens afspraak.

 394. Rene van Duijn

  Goed geholpen door Carlo.
  Topservice, zeker een aanrader en 1 van de goedkoopste in de buurt.
  Binnen 7 uur 3 velux dakramen geplaatst.
  En een week later kwam hij nog aan huis wat accessoires die ik besteld had thuisbrengen.

 395. Carlo reageert snel en effectief met een goed advies.
  vervolgens order geplaatst en een vlotte reactie volgde met een snelle planning.
  Monteur heeft inmiddels 2 kunstoff ramen geplaatst echt vakkundig en snel de aftimmering kon gewoon zo blijven.
  al met al een echte aanrader om deze vakmensen je zaakjes te laten regelen

 396. Patricia Janssen

  Eind januari 2018 zijn er op onze zolder 3 nieuwe dakramen geplaatst. Het contact met Carlo heb ik al zeer prettig ervaren. Hij legt helder en duidelijk uit en heeft kennis van alle producten. De dakramen zijn door een vriendelijke vakman geplaatst. Hij kwam om stipt om 07:30 uur, zoals afgesproken. Even voor 14:30 uur zaten alle ramen erin en was de klus geklaard! Ik kan echt iedereen aanraden om eens bij Carre Dakramen te gaan kijken!

 397. Goede ervaring gehad met Carré. Prettige communicatie en goede service!
  Alles naar tevredenheid geplaatst!

 398. prettig zaken gedaan met Carlo, net gebruikt dakraam gekocht voor een goede prijs en vakkundig in mijn dak gezet.

 399. Elias de Ruijter

  Vandaag een vakman over de vloer gehad!
  Mede door het prettige verkoopgesprek / contact gaf Carré mij een goed gevoel. Het plaatsen van het dakraam heb ik uitbesteed aan Carré Dakramen. Een vakman, plezierig in de omgang heeft de klus geklaard. Netjes,vakbekwaam en snel! U hoeft niet te twijfelen of u kwaliteit krijgt, want dat krijgt u!!

 400. Deskundig advies, goede communicatie en aantrekkelijke prijs. Duidelijke afspraken over levering en montage.
  Een gebruikt dakvenster was toch niet waar we naar op zoek waren, dus gekozen voor het vervangen van ons oude Velux dakvenster voor een geheel nieuw, kunststof exemplaar. Het dakvenster was binnen 1,5 uur compleet vervangen door de vakkundige monteur.

 401. Heel tevreden over de levering en plaatsing van het dakraam. De monteur is niet alleen kundig maar ook plezierig in de omgang. Heeft de raamopening ook direct heel netjes afgetimmerd.
  Kan Carré zeker aanbevelen.

 402. g van de dikkenberg

  Gisteren 27-10-2017 heeft Carré bij ons een dakraam geplaatst , dit is perfect uitgevoerd , prima vaklui en zeer goede service . bedankt Carré! Dit bedrijf is zeer aan te raden als je een nieuwe raam wilt plaatsen !!!

 403. Pieter Zuidema

  Carlo heeft ons zeer vakkundig geholpen bij zowel uitzoeken van het dakraam als ook de plaatsing hiervan.
  Geeft hierin goede adviezen! Ook de timmerman met wie Carre samenwerkt is een betrouwbare partner.
  Carlo is zeer betrouwbaar en kan ik dit bedrijf dus bij iedereen aanbevelen.

 404. Prima prijs. Keurig geplaatst. Goede service. Vriendelijke mensen. Wij zijn dik tevreden met ons (gebruikt) Velux dakraam. Zeer aan te bevelen.

 405. 4 Mooie grote ramen laten plaatsen bij ons op zolder + 1 kleinere op de overloop.
  De mate van mee denken en flexibiliteit was uitzonderlijk goed.
  De monteur kwam deskundig over en werkte netjes.
  Ik zou Carlo zeker aanbevelen.

 406. Ronald Rotteveel

  Wij hebben 2 nieuwe dakramen laten plaatsen naar volle tevredenheid. Stipt op tijd, vriendelijk en goede tips en adviezen gekregen m.b.t. afwerking. En dat alles voor een betaalbare prijs. Top!

 407. 3 nieuwe dakramen laten plaatsen! Ziet er keuring uit! Zeker voor iedereen een aanrader!

 408. Bij deze wil ik vandaag de “rating” van mijn review van 6 juni jl veranderen in 5 sterren zoals beloofd, want: de kleine “onvolkomenheden” (domme pech) zijn uitstekend opgelost in korte tijd door kordaat handelen. Dikke pluim en bedankt Carlo en Kees ??.

 409. Thea van Dam

  Wilde twee houten Velux dakramen laten vervangen door kunststof, echter mijn aannemer gaf aan dat Velux de maatvoering gewijzigd had, waardoor mijn (nogal prijzige en nog niet zo lang geleden aangeschafte) velux rolgordijnen niet meer herplaatst zouden kunnen worden. Zonde van het geld. Dus via een kranten-artikel contact opgenomen met Carre en ik kreeg van Carlo vrij direct een mail terug met allerlei informatie. Daarna ben ik op afspraak even langs geweest en heb ik besloten mijn dakramen te laten vervangen, zodat ik wel mijn rolgordijnen kon hergebruiken. Sneller dan verwacht (men zou eind juni proberen, maar het werd 2 juni) is dit al gebeurd en idd: zeer nette en correcte, vriendelijke monteur die netjes te werk ging en de zolder ook weer netjes achterliet! Twee kleine onvolkomenheden nog (waren niet te voorkomen, domme pech), maar die worden prima opgelost (alle vertrouwen in). Zodra dit gebeurd is, zal ik de “rating” aanpassen naar “perfect” 🙂 …..Jammer dat ik geen 4,5 ster kan scoren haha….. Ik ben erg blij met mn “nieuwe”, gebruikte, kunststof velux dakramen. Zou volgende keer zo weer naar Carre gaan. Bedankt voor je tijd en uitvoerige uitleg Carlo!

 410. Onlangs hebben wij een gebruikt Velux dakraam laten plaatsen. Alles is geheel naar wens verlopen. Heldere communicatie en duidelijke afspraken. Bedankt Carlo!

  Mvg,
  Maurice

 411. Jimmy Bakker

  Onlangs op 22 april twee dakramen laten plaatsen. Een oud dakraam vervangen en tevens een nieuw dakraam extra geplaatst. Het contact met Carlo verliep uitstekend en de werkzaamheden zijn zeer snel en vakkundig uitgevoerd.

  Kijk niet verder wanneer je deze site bezoekt.

  MVg,

  Jimmy Bakker

 412. Herman van Driel

  Naar aanleiding van een krantenartikel over Carre dakramen contact opgenomen met Carre waarna Carlo bij ons twee dakramen is komen opmeten. Na een bezoek aan de showroom in Veenendaal zijn de dakramen binnen 1 week geplaatst tot volle tevredenheid. Kan er kort over zijn, vakmanschap zowel bij het advies en uitleg bij de aankoop als bij de plaatsing en afwerking. EEN AANRADER voor een ieder die op zoek is naar dakramen.

 413. Doordat ik een klein budget had en toch 3 dakramen wilde hebben ben ik bij Carlo terecht gekomen.
  Een tweedehands dakraam bied hier dus uitkomst. Binnen de 5 uur werden de rafelingen en dakramen
  geplaatst. Kortom een goede oplossing en aanrader voor een schappelijke prijs en veel licht in huis.

 414. Hans Wijntjes

  Na gekozen te hebben voor een 2e hands dakraam bleek het ook nog eens veel sneller dan verwacht geplaatst te worden! Een snelle, goede en flexibele service!

  Het raam is ook vakkundig geplaatst. Het zit er 100% waterpas en zonder enige kiertjes in. Ik weet nu waar ik moet zijn voor dakramen 🙂

 415. J. van Zanen

  Na enkele offertes bij verschillende bedrijven opgevraagd te hebben, kozen wij voor vervanging van onze 37 jaar oude Velux houten dakramren voor Carre Dakramen uit Veenendaal (de heer C. Rebergen), (als betrouwbaar bedrijf bekend bij Velux stelde ons gerust). Ten eerste: met aanpassingen kon de aftimmering intact blijven. Ten tweede: (ook niet onbelangrijk) de gunstige prijs. Andere bedrijven waren vele malen duurder.
  De monteur was exact op tijd, een prettig persoon en in 2 uur was de klus geklaard..
  Wij zijn er erg blij mee en hadden eigenlijk veel eerder tot vervanging moeten overgaan. Alleen jammer dat de Luxaflex lamellen net niet meer pasten.
  Kortom: een prima aan te bevelen bedrijf!

 416. Anne-Marie Maas

  Onze zolder is een geweldige ruimte geworden door de plaatsing van vier dakramen. Het contact met Carlo verliep altijd goed en de monteur is kundig, vriendelijk en meedenkend. Echt een aanrader!

 417. Prettig zaken gedaan met Carlo en zijn zzp-er (timmerman). Telefonisch en in de zaak netjes te woord gestaan. Evenzo heeft de timmerman de boel ook netjes geplaatst en afgetimmerd.

 418. Goede service, snelle plaatsing, prettige communicatie met Carlo, monteur werkt netjes en is vriendelijk. We zijn erg tevreden met de dakramen!

 419. Na een tweetal keren de zaak in Veenendaal te hebben bezocht, en goed geholpen, met uitgebreide uitleg van de mogelijkheden is de keuze gevallen op het laten plaatsen (in plaats van zelf plaatsen) van een dakraam.
  De afspraak is volledig nagekomen, op tijd plaatsen, binnen de afgesproken tijd, vakkundig en snel geplaatst (wind en water dicht) en binnen een erg gunstige prijs.
  Ik zou Carlo en de plaatser (waarvan ik de naam niet heb onthouden) aanraden indien u een goede, maar niet te dure oplossing voor een dakraam zoekt.

 420. Wat een lichtinval! Eigenlijk hadden we dit veel eerder moeten doen. In plaats van een donker hok op zolder die we slechts gebruikten als opslagplaats, hebben we nu een soort lichtstraat. `s Avonds schijnt de avondzon prachtig naar binnen. We hebben gewoon een kwart meer leefruimte erbij gekregen en dat allemaal voor een geweldige prijs.
  De dochter des huizes voelt zich de koning te rijk. We hadden haar beloofd om daar te mogen slapen als het af was. Achteraf gezien balen we hier zelf van. Het is gewoon te mooi geworden.

 421. recent is door Carre een prachtig raam geplaatst.
  Wij kijken hier prettig op terug. duidelijke communicatie, keurige en ervaren monteur en snelle service!
  Perfect Carlo! Als wij weer een raam nodig hebben hoor je ons weer.

 422. Heel fijn en vooral snel geholpen.
  Alle mails werden snel beantwoord en alle vragen netjes uitgelegd, maakt niet uit hoeveel het er waren.

  In verband met een deadline in ons nieuwe huis is er ook vaart achter de plaatsing gezet. Heel erg fijn! Hierdoor is onze planning hetzwlfde gebleven.

  Erg tevreden over de service en de plaatsing.
  Volgende keer weet ik Carre dakramen weer te vinden.

 423. Peter ( Venray )

  Dakramen snel en goed geplaatst. Voor de monteur een koud kunstje.
  Volgens afspraak aanwezig. Monteur netjes en beleefd,
  Kortom….. gewoon super.
  Bij een volgende keer weer dit bedrijf.
  🙂

  Dank je Carlo

 424. Na enkele offertes te hebben opgevraagd koos ik voor Carré. Carlo had tijd voor me en gaf antwoorden op mijn
  vragen die bij mij vertrouwen opriepen. Vooral zijn opmerking dat de aftimmering bij raamvervanging
  in bijna alle gevallen niet behoeft te worden vervangen (sommige andere aanbieders zeiden van wel) en zijn aantrekkelijke prijs gaven bij mij de doorslag. Ik ben niet teleurgesteld. De raamvervanging verliep snel en vlekkeloos en de monteur had ook nog tijd en zin om later me telefonisch enkele tips t.a.v. de andere dakramen te geven. In alle opzichten tevreden over service, prijs en kwaliteit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *